Aycaaa571 Umudayolculuk36 valla Allah ne verdiyse yiyorum abur cubur binde bir tatlı olarak meyve yiyorum artı olarak
Eylemakcaaa Umudayolculuk36 az yiyorum sık yiyorum 2 öğün besleniyorum ara öğün olarak meyve maden suyu vs tüketiyorum :)
Betus34 İlk 3 ay içinde olup hamileliği ağır geçirenlerden biri olarak yemek aklıma gelince bile midem bulanıyor 🤮 normalde iştahlı biriydim şimdi zorla yiyorum
Csm Her şeyden ama azar azar yiyorum. Tam bir meyve yemem mesala, küçük ½ muz, çeyrek şeftali, 2 erik, 1 kayısı. Ya da 1 ceviz, 2 fındık, 2 badem, 2 kaju tamam.👍
Burcinn_ozdemirr Umudayolculuk36 az önce yarım ekmek içinde kaşar peyniri domates yiyip yatmış biri olarak ne zaman acikirsam o zaman yiyorum buna rağmen -6 kilo ile devam ediyorum 19. haftamda canım ne isterse yiyorum 😅 hazır kilo almaya bahanemiz varken ye gitsin 😂😂
Srcpa Ebrar-burak benimde böyleydi acıı ekşii ve tuzlu çok aşeriyodum şuan 6 ay biticek acıya yoğunluğum var bebeğim kız siizinde kız mı acaba merak ettim
Ebrar-burak Srcpa henüz hastaneye gitmedim. Bilmiyorum cinsiyetini🙈haftaya randevum var. Bakalım Uşak mı geliyor paçi mi😂
[silindi] Umudayolculuk36 haftada 1 kez muhakkak balık yiyorum. Günlük unutmazsam nesquikli süt içiyorum. Yoğurt da keza bazen canım hiç istemiyor yoğurt süt. 🤦🏼♀️ Sabahları bazen kaşarlı tost, bazen normal peynir zeytin domates salatalık yeşillik. Ceviz kuru üzüm de muhakkak her gün olmasa da bol bol yiyorum. 🥰
yesim00 Umudayolculuk36 sürekli yiyorum😂 ağzım boş dursun istemıyorum genellikle kuruyemiş tüketiyorum
Melek_123 Umudayolculuk36 3 öğün tek yiyorum sabahları tek ekmek kullanıyorum genellikle 1 haşlanmış yumurta 1 kase yoğurt eksik etmiyorum birde bebeğin beyin yapısının oluştuğu dönemde olduğu için günde 3 ceviz tüketmeye çalışıyorum
Oskar Umudayolculuk36 dışardan et, salata; salam, sucuk vs.. ; çay, kahve, gazlı içecek dışında her şey tüketiyorum.
Burcinn_ozdemirr Oskar bebekte sıkıntı olmadığı sürece sıkıntı olmuyor. Ben çok fazla istifra ettiğim için verdim kilo bu aydan sonra almaya başlarim diye düşünüyorum 🤗 ilk gebeligimde de ilk aylar verdim son 3 ayda 11 kilo aldım 🙈şuanda da bebeğim kilo vermeme rağmen 1 hafta önde gidiyor çok şükür 🤲🏻
tandirella001 Umudayolculuk36 pizza börek tost poğaça un un un un un kilo karbonhidrat simit poğaça pizza poğaça simit un poğaça börek
Bal23 Umudayolculuk36 paket ürün tüketmemeye çalışıyorum , dışarıdan yememeye çalışıyorum , gaz yapacak yiyeceklerden uzak duruyorum önlem olarak şimdilik böyle. Gecen hafta ıstahsız olduğum ıcın 1 kılo vermısım ama bu hafta gece bıle aç uyandım dün ve sureklı acıkıyorum . 6 haftaya yenı gırıyorum