Misto Dilberakcay ilk haftalar öyledim ama sonra sonra oturdu herseyim rayına suan kaç haftalıksın canım
Ebrar-burak 1Tubii banada şey dediler ya😂 ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi ye tatlıyı çıkar atlıyı ((erkeği) ama ekşi yiyip erkek Doğuranlar da var. hayırlı sağlıklı olsunda önemli değil 🥰🤲🏻
1Tubii Ebrar-burak bende öyle biliyordum aslında ama tersi daha çok tutuyor yani int öyle diyor burda yazanlarda da öyle görünüyor. aslında tamamen insanın bünyesiyle alakalı bir durum ama vardır belki etkisi bilemedim. Sağlıkla gelsinler yeter 👶👣
Seranad Ebrar-burak ben hiç tatlı yiyemedim hep salatalık yedim peynir yedim portakal yedim ekşi şeyler yedim turşu yedim oğlum olcak 😂
ilayda17 Umudayolculuk36 bişey diyeceğim hamilelikte iştahı kesilen , ama kesildiği halde de kilo veremeyen bir tek benim galiba 🤷🏻♀️
Ebrar-burak Sadee ben napıyorum biliyormusun. yoğurda kare kare salatalık doğruyorum birazda tuz mis gibi oluyor. Eğer yiyemiyorsan böyle dene bi🥰
nurbanusan Sadee bişeyin yanında yiyemiyorum zaten şişkinlik yapıyor, yarımını öğle yemeğinden 1-2 saat sonra yarımını da akşam yemeğinden sonra blenderla sıvılaştırıp içiyorum. Arada içine yarım muz tarçın ya da çilek falan da katıyorum.
Minikmucizem27 Dilberakcay bende aynı şekilde kendimi frenlemeye çalışıyorum. Canım tatlı istedikçe su içiyorum. Yoğurta kuru meyve doğrayıp üzerine tarçın döküp yiyorum 🙈☺️
Dilberakcay Minikmucizem27 erkekte tatlı çekerler falan derler ama benimki kız bir kez ekşi cekmedi markette bile tatlı birşey görsem alıyorum hemen nasıl yapıcam bilmiyorum baş edemiyorum 5 kilo aldım 26+2 haftalık iken
SeherY Aysegulakgun 14. Haftamdayım halâ geçemedi bulantım . Yemekten tiksiniyorum o kadar süre oldu ki yemeğe hasret kaldım . Ben de sizin gibi besleniyorum . Et balık yumurta ye diyorlar ama asla ağzıma süremiyorum bu da beni endişelendiriyor 🥺
SeherY Tugba_serdar ben de sizin gibiyim napacağız ki böyle hiç geçmeyecek bebeğim hiç beslenemeyecek sanki 🥺
Dilberakcay Misto 26+2 sabahları aç karnına bile canım tatlı istiyor bazen bisküvi bile yiyorum açken canım yemek yemek istemiyor ama tatlıya ayrı bı zafim oluştu 😔
Misto Minikmucizem27 ben şuan 8 aylik oldum 13 kilo aldım🙈🙈doktorum normal ama daha fazla almamaya çalis diyor
Minikmucizem27 Misto bende 8 aylık oldum, 5 kilo aldım 🙊 ama sanırım bu aydan sonra daha çok almaya başlayacağım ☺️
Misto Minikmucizem27 ay negüzel 5 kilomu aldın tek maşallah deyim de nazar deymesin.Neyiyorsun nasıl besleniyorsun ben bu gidişle gülle gibi yuvarlanarak gidicem heralde doğuma heralde🤨
Yasel10 Adapte34 ben 12.haftamda gittigimde doktor çok büyük ihtimal erkek dedi 16.haftamda netleşti erkekmiş canım belli olmaz ultrason aleti iyiyse bebek de uygun pozisyondaysa cinsiyeti söylüyorlar