Nghnyvz0408 busrazkt bizde 30+4 yiz oğluşumla inşaallah ikinci oğlum olacak 6 yaşında heyecanlı bir abimiz var😊 ama 3.gebeliğim ikiz kızlarımı 33 haftada kaybetmiştim onların herşeyi hazırdı kalanları yarısını kullancaz ama alıncak eksikleriniz var bir hafta sonra kalanları alıp çantamızı hazırlamayı düşünüyorum son 66 amma sezeryan olacağı için on gün eksik sayarsak 56😊
busrazkt Nghnyvz0408 oh çok az kalmış çok şükür🙏🙏 sağlıkla alın kucağınıza inşallah! 🙏 eksikler nasılsa tamamlanacak öyle değil mii😊
Alize1 Merhaba bugün tam 31 hafta lik olduk geçen hafta herşeyi yıkadım hurcladim. Bi kaç bişey kaldı ortada yikanicak. Ikinci doğumum olacağı için bi çok şeyim var zaten. Ama bi yatak pijamasi ve depend kaldı onları da alırsam çantayı hazirlicam. Yorulma konusuna gelince bende çok yorgun ve bitkin hissediyorum canım hoc bişey yapmak istemiyor. 30 a girdikten sonra halsizlik çöktü. Yemek bile yaparim gelmiyor. Kilo konusunda da toplamda 6 kilo aldım şimdiye kadar. Inşallah 10 kg ile bitiririm. Bu arada bebegimun kafasında 5 günlük.bi gerilik çıktı nift testi yaptırdık sonucunu bekliyoruz. Suyum sınırda çıktı az mis yani bu tarz şeylerde var bu hafta çıkar sa tahlil sonucu doktora gidicem hayırlısı olsun hakkımızda
busrazkt Alize1 amiin🙏 Bu tarz şeyler tabi çıkabiliyor, ilerleyen haftalarda geçer inşallaah🙏 Hayırlı haberler almanızı diliyorum. Yorgunluk konusunda ben de aynı sizin gibiyim vallahi elim kolum kalkmıyor çok normal demek ki bu haftalarda..
Seranad Alize1 benimde 30 + 5 bugün suyumuz azalmış ama çok değil dedi. 5 günlük gerilik için yapılan test 2 li yada 3 lü testte belli olmuyor mu
busrazkt Deletedmom23234 bizim de var az çok eksikler vallahi ben de tam tersi “aman çıplak büyümeyecek ya” diyorum😂 0-3 ay ve 3-6 aylık aldım alacaklarımı da. Biraz büyüsün eksiklere göre almayı planlıyorum
Deletedmom23234 busrazkt Ee orası doğru bebekler birden boy atıyor ve kilo alıyor ona göre almak en doğrusu 🤗
Nghnyvz0408 busrazkt aynen öyle insan eksiksiz olsun istiyo amma önemli olan sağlıkla kavuşmak gerisi hallolur bi şekilde😊 inşaallah kavuştuğumuz da da buraya yazar tebrik ederiz birbirimizi 🥰
Alize1 busrazkt amin rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermesin herkes sağlıkla evladına kavuşsun. Evet bu haftalarda artık olan şeyler bunlar ama insan sanki bu durum geçmeyecek gibi geliyor 😬 temizlik yaptırdım bu hafta doğumdan önce büyük temizlik bitti daha da uğraşmam günlük temizlik zaten yapıyoruz. Başka da büyük bi isim kalmadı bol bol yatabilirim 😬😅
Burjuca Merhaba😊 ben de yarin 32. Haftaya girecegim, henuz ne hastane cantasi ne de kiyafetleri yikayip utuleme kismina gecmedim🙈 33-34. Haftada hazirlamayi dusunuyorum, alinacaklar da cok detay var, 1-2 haftada hallederiz artik:) sevgiler,
busrazkt Burjuca ooh maşallah😊 eksikler herkesin var sanırım dediğiniz gibi detay çok vaar. Hepsi halledilir bence de. Yıkama ütüleme için ben de bir iki haftaya halledeyim diyorum. Kolaylıklar diliyoruuum hepimizee🥳
busrazkt Alize1 oh valla en azından temizlik derdiniz kalmamışş, benim her şey duruyor şuan🙈 bebek çamaşırlarını yıkayacağım zaman temizliği de çıkaracağım dip köşe. Günlük ne kadar yapılsa da detaylı da gerekiyor. Güzel güzel dinleniiiin tatlı yorgunluklara az kaldı😂🌸
Alize1 busrazkt evet illaki normal temizlikle büyük temizlik bir değil büyük oldu artık bundan sonra daha dikkatli davranırsam en azından büyük bi isim olmaz evde 🥰 darısı size diyelim
Yosemite busrazkt benim doktorumda plesantanın aşağıda olduğunu söyledi. Sizin tam olarak kaçıncı haftada yukarı çıktı? Umarım bizimki de çıkar. Sağlıkla doğurun🌸
busrazkt Yosemite detaylı ultrasonda 21. Haftada falandık sanırım aşağıda göründü, en son 10 gün önce gittiğimizde doktor yukarı çıkmış olarak gördü. Ama kanamam vs. hiç olmadı sadece aşağıda ve sezaryen olabilir böyle devam ederse denmişti. 10 gün önce yukarda ve bi problem yok dendi şükür ki. Sizin de çıkar inşallah. Doktor 36. haftaya kdar çıkabilir stres yapma demişti bana çünkü. 🙏
busrazkt Nghnyvz0408 iinşallah hayırlısıyla alalım sapasağlam kucaklarımıza🙏 İple çekiyorum o güünleri😊🌸
Razz7020 busrazkt 30+2 den selamlar✋🏻 Kıyafetleri yıkadım ama ütülemedim😅 daha sterilize edeceğim eşyaları var oğlumun 35e kadar her şeyi hazırlayıp bekleme aşamasına geçmek istiyorum inş.
busrazkt Razz7020 olsun yıkamışsınız o da bir şeydir ya💪🏻😂 35′e ben de her şeyi tamamlanmış girmek istiyorum, yaparız yaparız😂 kolaylıklar diliyoruum size de🌸🌸
Deniz00 Bende 29.haftadayım oğlumun herşeyi tamam sadece kendim için pijama iç çamaşırı gibi eksiğim kaldı hatta dün kıyafetler yıkandı ütülendi bile😊