Alize1 busrazkt evet illaki normal temizlikle büyük temizlik bir değil büyük oldu artık bundan sonra daha dikkatli davranırsam en azından büyük bi isim olmaz evde 🥰 darısı size diyelim
Razz7020 busrazkt 30+2 den selamlar✋🏻 Kıyafetleri yıkadım ama ütülemedim😅 daha sterilize edeceğim eşyaları var oğlumun 35e kadar her şeyi hazırlayıp bekleme aşamasına geçmek istiyorum inş.
busrazkt Razz7020 olsun yıkamışsınız o da bir şeydir ya💪🏻😂 35′e ben de her şeyi tamamlanmış girmek istiyorum, yaparız yaparız😂 kolaylıklar diliyoruum size de🌸🌸
Deniz00 Bende 29.haftadayım oğlumun herşeyi tamam sadece kendim için pijama iç çamaşırı gibi eksiğim kaldı hatta dün kıyafetler yıkandı ütülendi bile😊
MinikMucizem23 busrazkt 30+3 den selamlar 😊 bebeğimin kıyafetleri yıkandı ütülendi hazır ☺️ Hastane çantamı kargom gelirse bu hafta tamamlamayı düşünüyorum kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki hemen yoruluyorum ilerleyen zamana kalsaydı napardım bilmiyorum 🤷♀️
busrazkt MinikMucizem23 oh ellerinize saağlık. 😊 ben de çok çabuk yoruluyorum. Yakın zamanda benim de halletmem gerekecek galiba😂🙈
susam_18 31+2 den merhaba😊 Karnım fazla çıkmadı Her hafta hastanedeyim Sancım çıkıyor Değil çatlak kremi sürmek dişimi bile fırçalayamıyorum. Allah zamanında,sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize🤲🏻❣
Rahime63_63 susam_18 31+1 bende bende daha yikamadim korgom var yarina gelir 33 kadar hazirlarim insalah swzaryan olucam 3 çuncu gebeliğim cok cabuk yoruluyorum toplamda 5 kilo almişim bende
busrazkt susam_18 amiin, inşallah🌸 her hamilelik hikayesi farklı birbirinden işte, herkes farklı şeyler yaşıyor. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı diliyorum🌸 yaşadıklarımızın hepsine değecek inşallah🌸
busrazkt Rahime63_63 yorgunluk herkeste aynı sanırım bu haftalarda herkes aynı durumda🤦🏽♀️ Ne güzeeel az kilo almışsınız hızla verilir onlar🌸 kolaylıklar diliyorumm
Seranad Alize1 benimde 30 + 5 bugün suyumuz azalmış ama çok değil dedi. 5 günlük gerilik için yapılan test 2 li yada 3 lü testte belli olmuyor mu
Alize1 Seranad söyle biz yaptırdık 2 li test bi sorin yok vucut olcumleri de normal ama doktorumuz yinede emin olmus oluruz dedi onerdi nizde yaptirdik aslında 5 günlük gerilik büyük bi problem değil ama doktorumuzun önerisi üzerine yaptırmak istedik
Seranad Alize1 anladım canım korktum bi an dedim o zaman bu 2 li 3 lü kesin değil mi diye 😁çünkü yaptırıyoruz kesin değilse bunu da yaptıralım diye düşündüm benimde öyle geç döllenme diyor doktorum ama korkuyor işte insan yarın perinatoloğa gidicem bi de o baksın bakalım
Alize1 Seranad benim doktorum perinatolog o önerdi. 29. Haftada 5 gün basında küçüklük var d3di o önerince de yaptırdık daha çıkmadı bu hafta çıkar heralde 2 haftadan erken çıkıyormuş. Sizin ne sıkıntı var peki. Şimdi 31. Haftadayiz bu tarz gerilimler 30dan sonra hızla çoğalabiliyormuş yada normal halinde kalıyormuş
Cennet-polat busrazkt bizimde 30+5 daha bişey yikamadiim çanta hazırlamadim 2hafta içinde herşeyi tamamlamayı düşünüyorum bebeğin herşeyi normal şuan erken gelmek gibi bı tehlikemiz olmadı ama ne olur ne olmaz . Karnım çok şişti artık neyaptiysamda çatladim kaşıntı var biraz kasimamaya çalışıyorum karnım gergin ve damarlı gibi olmuş zaten kasiyinca acıtıyor 9kilo almışim çok kilo almak istemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama 6.ayda 3.4kilo aldım doğumdan sonra verjcez insAllah kiloları bebisler sağlık li olsun göğüs ucu icin ebemde simdeden kullanmaya başla 2.3gune bir krem sur catlamasin dedi gece uykuları zaten rahat bı uykumuz yok dediginiz gibi sağa sola yat düz yat faln belim ağrıyor sürekli pozisyon değiştiriyorum rahat edemiyorum bı anda unutup dönsem kasıklarıma ağrı giriyor hemen
busrazkt Cennet-polat son zamanlarda bu sıkıntılar hep oluyor galiba. Ağrıların bitmesine az kaldı çok iyi anlıyorum aynı durumdayız🥲 neyse ki siz az kilo almışsınız ne güzel. Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah minikleri🌸
Seranad Alize1 benim en başından beri sıkıntı var kanamalar düşük tehlikesi tam geçti dedim rahim ağzı yetmezliği dedi 23. Haftada sancılarım tuttu açılmam 1cm oldu ama çok şükür atlattık derken bugüne geldik. Bugünde su azalmış ama sınırda dedi. 30+ 5 normal haftası ayaktan 30+1 kafadan 29+ 1 çıktı bugün normalde böyle değildi. Sıkıntı olmaz sınırdayız dedi ama yine riske atmayalım dedi yarın gidip baktırcaz. Umarım sıkıntısı yoktur. Kilosu falan iyi çıktı mesela o geri değil. Anlamıyorum artık bende ne neden oluyor