lentil midekoruyucu ne güzel az kilo almşsnz. Birşey merak ediyorm belki siz biliyorsnzdur mesela hiç ekmek yeyemek bebek için bi eksisi var mıdır? Haftaya doktora gidince soracağm zaten ama merak ediyorm. Çok hızlı kilo almaya başladım da
midekoruyucu lentil genelde ekmek çok önerilmiyor zaten, yenilmemesinin de pek bi eksisi olacağını düşünmüyorum 🤗 ben gömüyorum o ayrı, yemeden doymuyorum 😂
Konul95 29+1 , 73.5le başladım bazı günler 81.5 , bazı günler 82 oluyorum oynuyor 😄 Allahtan boyum var azıcık 😄
defnosunannesi_ Melisamelisa 27 .haftadayım 86 ile hamile kalmıştım bulantiyla fln 83 olmuştum yine 86 oldum şimdi
midekoruyucu lentil 😂 kız yerimde durmuyorum maalesef işlerim bitmiyor çok hareketliyim hem ondan hem de metabolizma hızlı sanırım 🙈
lentil midekoruyucu bende çok oturmuyorm ki kendimce günlük hedefim var en az 10bin adım tabi bazı günler 16bin oluyor ama kilolar da geliyor. Genetikle de alakası olabilir babam halalarm 110 120 kilo 😂😂😂
yklndr 24+1 im 60la başladım şuan 66yım. ilk gebelikte de 54le başlayıp 68le doğuma girmiştim. iki gebeliğimde de ilk aylar bulantım olmadığı için hiç kilo veremedim hep +kiloyla devam:)
midekoruyucu lentil oooo maşallaahh 😂 ben baba tarafımı hiç sevmem ama maalesef onlara çekmişim, onlr da çok zayıftır
citlenbigim2212 DefneRana ama benim çok bulantım oluyordu hala ara ara devam ediyor yoksa şimdiye bende rahat almıştım 2 3 kilo
mrveknblt Melisamelisa 6+4 Haftalıkken öğrendim 48 kiloydum. Şu an 21+5 haftalığız 54 kiloyum, 6 kg almışım. inşallah alıp başımı gitmem 😅😅😅