Melisamelisa Doktorlar fazla kiloyu hiç bir zaman önermiyor evet . bir de gebelik zehirlenmesine yol açar fazla kilolar diye de duydum ortalama nedir meraklıyım ☺️
Haticecakirr Melisamelisa 72 ile hamile kaldım 26+3 haftalığım 71 kiloyum vermiştim yeni yeni almaya başladım tekrar 🌸
lentil midekoruyucu ne güzel az kilo almşsnz. Birşey merak ediyorm belki siz biliyorsnzdur mesela hiç ekmek yeyemek bebek için bi eksisi var mıdır? Haftaya doktora gidince soracağm zaten ama merak ediyorm. Çok hızlı kilo almaya başladım da
ANT19- midekoruyucu bende 37+2 bende 68 le başladım şuan 76yım bugun kontrole gittim. Maşallah sizinle aynıymışız🤗
Esssmom Hafta 63 ile başladım ilk aylar 61e düştüm şuan 66yim verip aldıklarımı sayarsam 5 kilo ve bu beni korkutuyor🙈
Hilall35 Haticecakirr bende 26 haftaligim 71 le hamile kaldim ikk aylarda 4 kilo verdim bulantidan simdi 74 olmuşum bundan sonra ver allah gelsin kilolar 😅
Susamtanem2 Feyzablbl peki Dr kg hesabı nasıl yapıyor bende 65 ile kaldım 62.5 düştüm şuan 67 yım kaç aldım net
orak96 Melisamelisa 69 ile gebe kaldim vee 59 a kadar düştüm sonra suan 40+3 üm ve 72 kiloyum.Toplamda 13 kilo aldim