midekoruyucu lentil oooo maşallaahh 😂 ben baba tarafımı hiç sevmem ama maalesef onlara çekmişim, onlr da çok zayıftır
lentil midekoruyucu ben çok severim çekmişim de işte 😂😂 sevmiyosn ama iyi özelliklerini almşsn desene seni şanslı 😂
midekoruyucu lentil ahhahaah 😂😂😂 komşunun kızı bana hep çok ballısın derdi 😂😂 ballıyım galiba bu konuda
Ygmr15 Melisamelisa 34+4 57 ile hamile kaldım. Güncel kilom 62.7 yani 6 kilo almış bulunmaktayim . Umarim son haftalarda cok artmaz
Susamtanem2 Feyzablbl peki Dr kg hesabı nasıl yapıyor bende 65 ile kaldım 62.5 düştüm şuan 67 yım kaç aldım net
Feyzablbl Susamtanem2 inanın onu ben de merak ediyorum ve her seferinde bu ayrıntıyı veriyorum şu kadar verdim vs diye😀
Susamtanem2 Feyzablbl sinir oluyorum bende 2 kg aldım desem yoksa 4.5 mu soruyorlar mesela kaç kg aldın şu kader verdim şu kadar aldım şuna göre bu kadar buna göre bu kadar bi de benim geç döllenme 2 hafta 25 im ama 27 olmalıydı 🤣
citlenbigim2212 DefneRana ama benim çok bulantım oluyordu hala ara ara devam ediyor yoksa şimdiye bende rahat almıştım 2 3 kilo
DefneRana citlenbigim2212 benimde bulantım var hala devam maşallah öyle böyle değil ama çıkarmıyorum bu sefer ilk bebeğimde çıkarıyordum ama bu çok farklı ilerliyor. Hem bulantı çekiyorum hem kilo alıyorum yani 🤦🏻♀️
citlenbigim2212 DefneRana bebeklerimiz sağlıklı olsunda bulantıya çıkarmaya razıyız galiba biz anneler 😊 valla benim ilk gebeliğim birde biraz kilolu hamile kalınca aslında kilo almamam iyi okdu 😂
DefneRana citlenbigim2212 kesinlikle orası öyle tabi iyi de olmuş ilk bebekte hiç kalmamıştı bende kilo emzirrken almıştım çok güzel oluyor 😂
yildizz13 Melisamelisa 77 ile başladım şuan 81 kiloyum 13+6 günlük hamileyim. Doktorum dikkat etmemi söyledi. Gebelik Zehirlenmesini anlattı direk dikkat etmeye başladım.
Hilall35 Haticecakirr bende 26 haftaligim 71 le hamile kaldim ikk aylarda 4 kilo verdim bulantidan simdi 74 olmuşum bundan sonra ver allah gelsin kilolar 😅