Basak Bende ikinci gebeligim ilki kız 9 haftalık olduk hala dha kalp atısını duymaya gtmedm korkuyorm 🙄🙄🙄🙄
poyrazinannesi3547 Sfyerz selam bende 25 yaşımdayım 2 düşük yaptm 5 haftalıkken şimdi 11 +4 haftalık hamileyim çok şükür doğum 8 ocak görünüyor Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizde😍🤲🏻💙💖daha cinsiyeti bilmiyorum
Halimeege Sfyerz merhaba benimde 2 oğlum var birisib4 yaşında birisi 14 aylık ve 3. Hamileyim 12+4 haftalık heyecan korku hepsi bir arada ocağın başına geliyor doğumum
ozlmkcakgn 10+4 haftalık oldu bugün ilk çocuk olacak Allah’ın izniyle. Tahmini doğum tarihi 17-18 Ocak 🥰
busrakaripek Mltm07 folik asit ve D vitamini kullanıyorum sadece canım 🥰 sen farklı bir şey kullanıyor musun 😊
Meleginannesiii Merhabalar bende 9 aylik evliyim 9+2 haftalik hamileyim kan pıhtılaşması var sağlıcakla gelirr insallah bebeğimiz sizlerinde öyle inşallah
Seydanur Kızlar bel ağrısına hamilelikte kullandığınız yada kullanilabilinen melhem var mı? Yada ilaç
Simsekbebekannesi Sfyerz slm benimde 5 yaşında kızım arkasından 4 yaşında kızım şimdi de 11 +3 günlük hamileyim 😊
Sfyerz Slm herkese uzun zamandır yazamadım 13.haftaya merhaba dedik ve biz bu hafta cinsiyetimizi öğrendik ogkumuz geliyo hayırlısıyla ögrenen var mı baska