Sfyerz Cinsiyet ne tahmin ediyorsunuz bakalım nasıl geciyo günler benim bulantılarım oluyo o yüzden zorlaniyorum hiç evde durmak istemiyorum kendimi dışarı atmak istiyorum hep sizde de oyle mi
ravzaninannesi Selamm. Benim de 23 aylık olcak bi kızım var ikincisi yolda 10+3 üm 😊 son adet tarihine göre doğum ocak 15 bakalım hayırlısı ☺
Canannakdeniz Selam kızlar 22 yasindayim 10+2 haftalığız ocak annesiyim bende. Ilk gebeliğim günler geçmiyor gibi heyecanla bekliyoruz bakalım 🥰🙏 @Sfyerz
Basak Bende ikinci gebeligim ilki kız 9 haftalık olduk hala dha kalp atısını duymaya gtmedm korkuyorm 🙄🙄🙄🙄
poyrazinannesi3547 Sfyerz selam bende 25 yaşımdayım 2 düşük yaptm 5 haftalıkken şimdi 11 +4 haftalık hamileyim çok şükür doğum 8 ocak görünüyor Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizde😍🤲🏻💙💖daha cinsiyeti bilmiyorum
Halimeege Sfyerz merhaba benimde 2 oğlum var birisib4 yaşında birisi 14 aylık ve 3. Hamileyim 12+4 haftalık heyecan korku hepsi bir arada ocağın başına geliyor doğumum