Yasmin95 Halimeo günümüz aynı 13 temmuz da sezeryan dedi ama bakalım hayırlısı ile evlatlerimizi kucaklarimiza alırız 🙏
Ali_asaf tugbaoztrk korkmayalım ki çocuk kolay gelsin tereddüt yaşamasın bu hayata gelmek için 😂😂😂😍😍😍
Neseli5 Ali_asaf 40 haftalık temmuz görünüyor ama bakalım beyefendi ne zaman gelmek isterse 😃😍 37 haftalık olduk biz çok şükür 🤲🌺 heyecan endişe korku yani anlayacağın karmaşık tüm duygular var 😃 ama en güzeli mutluluk tabi sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🤲
Meryem57 Benimde temmuzda ama biraz şaka gibi sürekli gıttıgımde günüm degişiyor😂😂😂temmuzun 23′ü ile başladık 19 oldu 15 oldu 😂bakalım bu hafta nts gircem bu hafta hangi gün gözükecek doğum 🤭🤭Bide sezeryan diyen arkadaşlar neye göre belli oldu sizinkiler?
Mervee5959 35+4 heyecan ve korku geceleri uyumayı geç wcden çıkamıyorum 😃doğum şekline yarın karar vericez ama sezaryen istiyorum bende doktor mu tarih verir fikir mi sorar bilmiyorum 😃
ANT19- Mervee5959 doğum şekline karar vermek için erken değil mi ben 37+3üm hala karar vermedik normal istiyorum bir aksilik olmazsa inşallah💁♀️
Mnevvr53 alpaslaninannesi bayram arifesi oldugu icin 1 hafta önce alalim demişti bana eger sende sezeryan olcaksan hafta sonuna da almiyorlar
alpaslaninannesi Mnevvr53 Bugün gittim doktora halen dönmemiş 38 haftayı dolduralım dedi bakalım ne olacak
cnnceylan Kızlar bizim de erken gelmezse 1 Temmuz tarihimiz ben tutuşmaya başladım nasıl geçiçek hiçbir fikrim yok 🙈😳🤣🤣
hulya4627 36+5 bel ağrıları kasık ağrıları bacak ağrıları uyuyamıyorum artık geceleri neyseki az kaldı 1 temmuza sezaryen günü aldık hayırlısı ile sağlıkla gelsinler bütün bebiişler 😍
Ali_asaf BegumIscanTunc hadi hayırlısı bitanem yaa dr lar gün veriyorlar benimki vermiyor da off delireceğim 😂
babyme_ay Ali_asaf 35+1 bakalım bugün kontrolümüz var 🥳 benim de ayaklarım şişiyor basınca acıyor , leğene soğuk su koyuyorum ayaklarımı içinde bekletiyorum iyi geliyor kızlar 👍🏻😄 planlı sezeryan olacak bakalım bugün tarih verir inşallah ☺️
A-engin10 Ali_asaf ayy hemde ne heycann 13 temmuzda planli sezeryan olucam insallah erken gelme olasiligida var dedi doktor ne uyku ne yemek yeme var aklimda 40 senaryo geziyo ya su olursa ya bu olursa diye yaa hepimiz zamaninda saglikla alalim kucagimiza insallah 🤗
Ali_asaf A-engin10 korkuyorsan tek durma bence suyun veya kanaman geldiğinde çok korkarsın hiç doğuramazsın vallaha 🤦🏽♀️
Senemunlu babyme_ay arifoglunun anne cayi var, ilk dogmmda cok yararini gordm. Dogma yakn bir kac gun once kullanmayi planlıyorum
Ali_asaf babyme_ay inanır mısın benim bir damla geldi sadece yani Allahım nasip ederse doğum zamanında göreceğiz. 🙏🙏❤️
Ali_asaf Elifmondeisen benimde sancım geliyor sol kasığımın üstüne geldi ve canım yandı 🤦🏽♀️ Allah sonumuzu hayır etsin inşAllah erken doğurmayaaalım🙏🙏
Yumurcakk Ali_asaf sancı dediğinz nasıl sol kasıkta bende 36. Haftadayım ve sol kasıgımın üstüne oturmus gibi cok sızlıo ayaga kalktıgmda
Ali_asaf alpaslaninannesi bana doğumla ilgili birşey demiyor ya doktor çok sinirleniyorum herkesin doktoru doğum gününe kadar söylüyor 🤦🏽♀️
alpaslaninannesi Ali_asaf şimdi çıktım doktordan 38 haftaya kadar bekleyelim dedi kolastaz yok çok şükür ilaç yazdı bebeğim halen dönmemiş 38 den sonra konuşacağız bizde doğum sürecini