Ali_asaf Canlarımmm, kanatsız melekler🤰🏻🤱🏻👩🏻🍼 35+3.gündeyiz ve çok heyecanlıyım ❤️❤️ Peki sizlerde var mı bir kıpır kıpırlık 💃🏽💃🏽
Birtane2307 Ali_asaf heyecanliyim cok hemde Allahin izniyle 23 temmuzda geliyor pasam planli sezeryan 😍 (en guzel yanı da esimle tanisma cikma yildonumu ve imamnikahi yildonumu 23 temmuz cok anlamli bizim icin)
Elifmondeisen Ali_asaf ayniyiz 🥰 heyecan korku endise hepsi birarada. Bi de sancilarim oluyor erken gelmesinden korkuyorum.
Papatyam_2021 Ali_asaf az önce uyuyamayanlar diye post açmıştım😂bende uyuyamıyorum saat 7 de eşim amaliyata girecek üstelik 17 aylık bi oğlum da var bakalım bugün ne olacak bir yere yığılmazsam iyi olur
Naz_01 Birtane2307 benimde eşimle tanışma yıldönümümüz 23temmuz ve büyük ihtimalle bizim kızımız da o tarihlerde doğacak 😊
Ali_asaf Elifmondeisen benimde sancım geliyor sol kasığımın üstüne geldi ve canım yandı 🤦🏽♀️ Allah sonumuzu hayır etsin inşAllah erken doğurmayaaalım🙏🙏
Nurgul1 Elifmondeisen sancılarınız nasıl oluyor benimde bugün başladı göbeğim ve etrafı çok fena agrıyor sertleşiyor
Aylin_dzgn 34+4 gunluguz aynı durumlar bendede var ne doğru dürüst uyku uyabiliyorum nede dinlenebiliyorum sürekli bı endişe içindeyim yavaştan sancılar gelip gitmeye başladı rabbim hrpimize güç kuvvet versin hepimiz bir avazda doguralim inşallah
alpaslaninannesi Ali_asaf 36 haftalığım ağrı sızı özellikle mide yanması mahvetti beni sabahtan uyuyamıyorum gebelik kolastazı riskin var bugün doktora gidicem normalde en geç 19 Temmuz dedi doktor ama bu gidişle daha erken sezeryan gibi
Mnevvr53 alpaslaninannesi bayram arifesi oldugu icin 1 hafta önce alalim demişti bana eger sende sezeryan olcaksan hafta sonuna da almiyorlar
Ali_asaf alpaslaninannesi bana doğumla ilgili birşey demiyor ya doktor çok sinirleniyorum herkesin doktoru doğum gününe kadar söylüyor 🤦🏽♀️
Fatos-47 alpaslaninannesi bnde bnm hesbmla 19 tmmzda gbi görnyor doktr burdym dmşti bence doktrdn doktra fark var bayramda çalışnlr bile var
Yasmin95 Halimeo günümüz aynı 13 temmuz da sezeryan dedi ama bakalım hayırlısı ile evlatlerimizi kucaklarimiza alırız 🙏
gmzns 34+5 im bende iyice ağırlaştım ayaklarım şişiyor basınca acıyor 🤦🏼♀️ Sırtım belim ağrımaya başladı artık her şey zor geliyor bana allah herkesin yardımcısı olsun
Ali_asaf gmzns ayaklarını suya sok çalışmıyorsun değil mi? Havaya kaldır. Sürekli hemde dinlendir bak sonradan tırnaklarından ameliyat olursun. Tanıdık ablam tırnak batmasından ameliyat oldu😏😏
Ali_asaf Han-003 yaa peşpeşeler bakalım kim doğuracak 🤣🤣 ilk doğuran bu posta doğurdum yazsın 🤣🤣🤣❤️❤️❤️❤️
Yasinimm Ali_asaf 37+1 Allah izin 🐣💙🤲🧿verirse inşallah 3 temmuz ya da 5 temmuz zorunlu sezeryan Alcaklar😪😭
Senemunlu Ali_asaf ayniyizz bende 35+3 um . 2. Gebeligim ve uykusuzummmm. Geceleri uyuyamiyorum sabahta oglum uyanuyor deli oliiicigimm. Bebis gelsinde uykusuzluklarn bir anlami olsun:(
Vaveyla23 35 haftalığız ama bebis biraz aceleci rahim deyumuşama varmış sancı gözüküyor bakalim biz temmuzu da beklemeyecegiz heralde 🤭😂