Halimeo Ali_asaf evet dedi 38 hafta ne zamaana denk geliyorsa ozmn ee benimde 12 13 temmuz denk geliyor bayramdan 3 4 gün önce olacam
Meltemmkbs Ali_asaf bizde 35+3 deyiz her an bekliyorum artık biraz yalancı sancılarım var ama sağlıkla gelsinler inşallah bayramda geliyorlar sanırım haftasını doldurunca 😅😅
Ali_asaf gmzns ayaklarını suya sok çalışmıyorsun değil mi? Havaya kaldır. Sürekli hemde dinlendir bak sonradan tırnaklarından ameliyat olursun. Tanıdık ablam tırnak batmasından ameliyat oldu😏😏
gmzns Ali_asaf yok kız çalışmıyorum evdeyim hep ama azcık yorulayım ayaklarım şişiyor yürüyüncede acıyor
Senemunlu babyme_ay arifoglunun anne cayi var, ilk dogmmda cok yararini gordm. Dogma yakn bir kac gun once kullanmayi planlıyorum
Loveme Senemunlu bende aldım bu çaydan humana ve galactogda aldım acaba bunları öncesinde kullanmak sıkıntı mı ? Gümüş göğüs kapağı ne zaman kullanılmıya başlanıyor
Ali_asaf Han-003 yaa peşpeşeler bakalım kim doğuracak 🤣🤣 ilk doğuran bu posta doğurdum yazsın 🤣🤣🤣❤️❤️❤️❤️
Yasinimm Ali_asaf normal doğum olmuyor bana gözümde damar inceliği var retina yırtılır diye yüksek astigmat var skolyoz var belimde normal doğumda felç kalırsın dedi doktor böbreğimde de taş var bir de aşırı kansızlık var bakalım doğumda ne yapcaz 😪😭
Senemunlu Ali_asaf valla 1.5 saat uykuyla sabah 6.30da uyandik. Bacak sendromu basladi agridan uyuyamiyorum. Allah guc kuvvet veriyor :/
Busra-25-42 Ali_asaf 35+4 hamilelik temmuz 13 sezeryan doğum heyecan var ama ağrılar o heyecanı korkuya bırakıyor.😬
Ali_asaf Busra-25-42 dayanalım annelik kolay değil 🥰❤️ Biraz sabır ve dayanma gücü versin rabbim hepimize🙏🙏
Ali_asaf tugbaoztrk korkmayalım ki çocuk kolay gelsin tereddüt yaşamasın bu hayata gelmek için 😂😂😂😍😍😍