SMMM123 Baharburcu oğlum sezeryan olduğu için buda sezeryan olcak. Gün vermedi doktor. Develte gidiyorum her seferinde başka Dr oluyo malesef salı günü kontrol ve sorucam artk gün versinler. Dayanamıyorum artk 😍
Aycan1 Baharburcu evet cnm normal 34 haftayim 2 Ağustos dedi doktor ama bakalım erkek 2. Çocuk hayirlsii bakalım 😍
Baharburcu Sarenin01annesi Allah yardımcımız olsun çok zor boğulcam sanarak uyanıyorum mide suyu geldiği için vala canım, normal olacak herhalde maşallah 40 olmuşsunuz
Baharburcu FatmaDemirr aynen öyle canım benim de aşağıda ama ayakları tam göğsümün altında anlamadım bende. İlk kızımda bende o şurubu çok kullandım sanırım ilk kızımda daha çok olmuştu
Baharburcu SMMM123 konuş bakalım canım verir büyük ihtimalle benim doktorum alabiliriz bi sorun yok dedi 25 Haziran olsun mu dedik olur dedi öyle verdi günü bize.
SMMM123 Baharburcu hangi şehir de hangi hastaneye gidiyosn canm ben ankara şehir Hastanesi’ne gidiyorum
alpaslaninannesi Baharburcu 36 haftalığım hamileliğimin başından beri çekiyorum bu sıralar daha çok arttı.. Uyuyamadım uyuyamıyorum ne sabah ne gece 🤦♀️
Sarew Baharburcu 1 hafta yakındır bende de var hiç bi şekilde geçmiyo ejderha gibi dolanıyorum 😁 karbonatlı su iyi geliyo biraz dün gece yatmadan içtim ilk defa sabaha kdr uyanmadım midem yüzünden
Sevinc1987 Ben 11 haftalık olcam reflüyle başladı sindirim güçlüğü çekiyorum yediklerim miğdemde taş oluyo artık dayamamıyorum patmak atıp çıkarıyorum çıkarırken acı acı geliyor bumu yanma dediğiniz şu saat oldu hala uyuyamadım😭😭😭🤮
Momcans Baharburcu ben mide yanmasi da degil direk boğazım yaniyor sanki ejderha gibiyim🤓 cok yandiginda şakasız yastiklari tepe tepe koyuyorum ve oturarak uyuyorum resmen egimli yapip sirtimi o sekilde ancak geciyor
Baharburcu Momcans 😊 işte boğaza kadar çıkıyor yanması bende oturur gibi uyuyamam hayatta ya kıvranıyorum evin içinde işte geceleri.
Cemrenin_annesi80 Baharburcu hamilelikde en zorlandıgım diş ve buydu sanırım mide yanmasından kurtuldum çok şükür dogurunca
Baharburcu Cemrenin_annesi80 ben dişten iki kızımda da yaşamadım . Ama mide yanmasını büyük kızımda daha çok çektim. Farklı oluyor işte