Baharburcu Cemrenin_annesi80 ben dişten iki kızımda da yaşamadım . Ama mide yanmasını büyük kızımda daha çok çektim. Farklı oluyor işte
Baharburcu Momcans 😊 işte boğaza kadar çıkıyor yanması bende oturur gibi uyuyamam hayatta ya kıvranıyorum evin içinde işte geceleri.
Surprizbebegim Baharburcu yediyinizle bagli bazen şiddetli ola biliyor.mesela ben domates yogurt tatli yiyince resmen ölüyorüm son anda hepsiini çıkartıyorum öyle rahatlıyorum
Baharburcu Surprizbebegim doğru söylüyorsun bende tatlı yediğimde mafoluyorum ama tatlıya düşlün olmayan ben tatlıya düşkün oldum bu sefer 🙄
Oykum_pinar38 Baharburcu ya hep vardı yanma ama iki gündür sanki içimde ejderha varmış gibi alev alev bir yanma süt değil de karpuz iyi geliyor biraz
Aycan1 Baharburcu evet cnm normal 34 haftayim 2 Ağustos dedi doktor ama bakalım erkek 2. Çocuk hayirlsii bakalım 😍
Baharburcu Aycan1 hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah sağlıkla canım 🙏 bizim cuma günü sezeryan olacak.
fatmArslan06 Baharburcu neler cekiyorum ondan beni mahvetti 18 19 haftada bi başladı ara ara oluyor su içsem bike yanıyor kusmadan geçmiyor zehir zehir sanki ama çaresini buldum 😁😁 karpuz yada soğuk salatalık ye anında geçiyor
Baharburcu fatmArslan06 kıyamam Allah yardımcın olsun. Çok saçı olur derler benim tuttu ama ilk kızımda doğru mu bilemiyorum 😊