Anne54 bozkurt_19 ilk olduğu zaman biraz acıdı sonrasında geçti dayanamicak bişey değildi çokmu bollaştı acaba ya ikimizde zevk alabiliyoruz eşimede sordum biraz fark var ama çok fazla değil dedi. Çok takıntılı oldum bu konuda 😞
bozkurt_19 Anne54 yaa benimki de aşırı dar geldi bana aşırı derecede canım yandı devam edemedik bile benimki neden öyle oldu anlamadm görünürde sanki dar değil gibi ama 🤭
Anne54 bozkurt_19 ne güzel işte daha ne istiyorsun belli ki canın acıyor ama zamanla alışırsın canım keşke bende öyle hissetsem peki kuruluk şikayetiniz oldumu doğumdan sonra?
bozkurt_19 Anne54 malesef canım oda oldu ama ilk zamanlar benimde baya geniş gibi duruyordu zamanla azaldı seninde azalır bence canını sıkma ☺️
Anne54 emirinannesiii hiç hatırlamıyorum ki bakmaya korkuyordum sürekli bakamıyordum ama 1 ay içinde hiç birşey kalmamıştı 😔
bozkurt_19 emirinannesiii benim 1 hafta içinde düşmüştü 15 günede bişeyim kalmamştı ara ara ağrı oluyor oda normaldir diye düşünüyorum
bozkurt_19 emirinannesiii doktora gitmednz mi acaba ben doğumdan 1 hafta sonra kontrole gittim kişiden kişye görede değişebilir belki
emirinannesiii bozkurt_19 gittim sadece ultrasondan baktım dikişlerime bakmadı bir ay icinde düşer dedi bir ay olmasına az kaldı hala düşmedi
Kalbimm55 Anne54 benimde zamanlarla aynı senin gibi ama tam tersi kırmızı et parçası vajinanın Altında ekstra et parçası gibi bende daha gitmedim dr
Anne54 Kalbimm55 bazen bakıyorum kırmızı renk olıyor benimki vajinanın içinde hemen girişte dışarda bişey yok 🤷♀️
Kalbimm55 Anne54 bu konuda sordum arkadaşımın ablası lazerle yakmış doktor , nu genelde iyi dikiş olmadığından oluyormş Şuan bnm hala duruyor öyle gidicem dr ama içim bi stres hiç istemiyorum ama mecbur