Akademikmom Anne54 Doğumdan sonra ne zaman korse kullanmaya başladınız ve kullandıysanız sadece belden sıkanlardan mı alttan destekli korselerden mi kullandınız?
Anne54 Akademikmom eve geldim ertesi gün takmaya başladım eşim medikale gitmiş normal doğum oldu ona uygun korse verirmisiniz demiş sadece göbeği saran beli sıkan bi korse vermişler eşim her gün onu taktı etrafımda dönerek sıkıyordu 😂 hastaneden geldiğim gibi değil ama biraz göbeğim kaldı malesef 😞
Akademikmom Anne54 İnşallah rahim sarkması gibi bir durum değildir çok geçmiş olsun :) alttan destekli olmayan sadece belden sarıp çok sıkan korseler rahimin şiddetli hızlı bir şekilde küçülmesine sarkmasına sebep olabilir ama bu genelde ilerleyen yaşlarda ortaya çıkıyor Doğumdan hemen sonra değil.
Cigdemkinali21 Canim bende aynisi var. 20 haftalikken agda yaptigimda farkettim tam vajina girişimi kapatmis gibi beyaz bise dokununca yumusak. hastaneye gittim mantar ve enfeksiyondan dedi. Fitil verdi. 35 haftalik oldum hala var.
Anne54 Cigdemkinali21 hamileyken yoktu ki doğumdan sonra oldu inşallah enfeksiyon gibi bişeydir diğer ihtimaller daha ürkütücü 😐
Anne54 Akademikmom rahim sarkması değilmiş canım doktora gittim ee onlar zaten yokmuydu sende dedi hatırlamıyorum ama bence yoktu dedim baktı onlar kızlık zarı parçaları dedi🤷♀️