Merhaba arkadaşlar çok üzücü doğum hikayemi anlatmaya geldim. Sorunsuz 36+4 haftalık geçirdim bir kere bile ah demeden bı yerim acimadan hamileliğim devam ediyordu. Prenses gibiydim herşey yolundaydı ta ki ben öyle sanana kadar 9. Haftadan beri hep aynı doktor hep aynı hastaneye gittim doktorumu seviyordum son 3 gündür tansiyon da yükselme vardı takip yapıyordum son gün doktora gittim bana herşeyin yolunda olduğunu sağlıklı olduğunu sadece tansiyonum yüksek olduğu için tansiyon hapı verdi ve geldim eve hastaneden çıkıp eve gelmem 1 saat sürdü elimi yüzümü yıkadım yemek yapmak için ayağa kalktım kalkmamla kanlar için de kalmam bir oldu ben nişanım geldi sanıyorum doğumdan değil bebeğim küçük kuveze alırlar korkusuyla hastaneye gittim hala kanamam sürüyordu hastaneye gittik doğumhaneye girdim doktoru aradılar doktor yenidoğan ünitesi yok diyip başka hastane adı verdi ebeler hiç bebek dışarı çıkmış mi çıkmamış mi kontrol etmedi dışarı çıktım yanimdakiler kanaması var ambulans verin dediginiz hastaneye götürsün dedi hastane çalışanın dediği özel arabasi var gitsin dedi ortada kala kala kaldım yolun ortasında sonra senelerdir kadın doğum doktorumuz var bizlerin de ebesi kendisi ama muyane ücreti fazla diye gidememistim onu aradık bize hastane adı verdi oraya gittik ebeler kontrollerimi yaptı ama açılma yok kanama çok doktora telefon edildi doktor da sezeryan için hazırlayın geliyorum dedi adam daha telefondan ne olduğunu anladı geldi ben hala doğumum başladı sanıyorum yani herşey yolun da olması gereken bu sanıyorum neyse tahliller yapıldı tam sezeryana gidicektim ki antikorum pozitif çıktı yani yakın tarihte fark etmeden korona geçirmişim hastane böyle bı sorumluluk almak istedi o an beni korona sandılar doktor da koronali birisini dogurtmam zor dedi orda da kaldım ortada neyse hastane ve doktor ikna edildi ben doğuma alındım sezeryandan korkmadım korkulcak bişey de yokmuş koronali olduğumu dusundukleri için bebekle ten tene temas yapılmadan bebeğim gitti çocuk doktoruna ben alındım korona servisine yatisim yapıldı sonra doktorum geldi bebek eşinden ayrılmış kanamam bundanmis ve hayatı tehlikem çok yüksekmiş beni de kaybediceklermis bebeğim de kan yutmuş onun da kuveze alınması için başka bı hastaneye sevki verildi şuan hala küvez de hala bebeğimle kavuşmadik 15 gündür göz yaşım dinmiyor nasıl olurda kontrollerde fark edilmez böyle bişey çok kötü ve uzucu günler geçiyorum her gozlerimi kapattigim da bu anlar film şeridi gibi geçip gidiyor bebeğim kilo olarak iyidi ama kan yuttuğu için hastane de tedavi altında ne zaman gelicek hiç bilmiyorum hiç kucağıma alamadım dokunamadim ne olur okuyan bana dua etsin de yavrumla kavuşayim 😓😓😓😓

bitanembugram Rabb’im tez zamanda şafi ismimin hürmetine şifa versin cnm 🤲 sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲

bitanembugram ayyy cnm çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda evladına kavuşursun ikinizde sağlıklı bir şekilde bol bol vakit geçirirsiniz 🤲🤲

bitanembugram çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yaa gerçekten okurken çok üzüldüm Allahım tez zamanda kavuştursun 🙁

bitanembugram çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun. Sen güçlü ol ki bebeğinde güçlü olsun . Rabbim tez zamajda acil şifalar versin ikinizede

bitanembugram rabbim tez zamanda sağlıkla kavuştursun benimde hastanede suyumu patlattılar acidan sezeryan olmak isterdim hastaneden çıktım dediler hastanemizde sezeryan yapmıyoruz ambulans istedik yok dediler vermiyorum bir saatlik yoldan sonra başka bir hastaneye vardık yarım saat içinde kızım doğdu şükürler olsun

bitanembugram Allah kavuştursun inşallah zor günler geçirmişsiniz ama şükür ki ikiniz de iyisiniz yakın zamanda da kavuşacaksınız bu günler unutulup gidecek inşallah

Mumyy amin inşallah o gün çok üzüldüm isterdim ki 9 aydır gittiğim doktor bana bı telefon etsin durumu izah etsin

bitanembugram Rabbim sabir versin moraliniz bozmayin lutfen korona dobemi boyle soyler cok oldu ama iyi yonden bakin bebeginiz ve siz su an hayattasiniz insllah bebek yasiyacak. her iste bir hayir vardir diye dusunun bezen boyle ihmaller oluyor muhtemelen koronadan tansiyon yukselmis fark edilmemis ama gecti bitti artik ana odaklanin bebeginiz saglikli olacak size kavusmasina az kaldi

Tez zamanda kavusursunuz evladnıza ınsallah 🙏🏻🌸onlar mınıcık bedenlerıyle cok gucluler uzulme annesı 🌸🧿sızede buyuk gecmıs olsun evladınızla up uzuuuun guzel saglıklıı bı hayat dılıyorum en ıcten🧿🌸🙏🏻