Mucize_ Bi oturuşta çeyrek karpuzu kendşm yiyorum 😀 yedikten sonrada pişman oluyorum şeker oranı yüksek diye endişe ediyorım ama dayanmıyorm aklıma getirdin bak gidip bi çeyrek kesip yiyim 😂😂😂😂
Teacher-mom Mom0891 bebeğim kilo alsın istiyorum çok kilolu olursada doğurmam normal heralde 🤔azaltayım o zaman 😖
Teacher-mom Symazturk yaşadığım yer çok sıcak meyvedir diye yiyorum ama aşırısı tabiki zarar ben kendimi tutamıyorum ama🙃
Semanurozgan Teacher-mom kaç aylık hamilesiniz bilmiyorum ama karpuzun fazla tüketilmesi zararlı şekerli olduğu için bence az miktarda tüketin
Oznurakts Teacher-mom Benim doktorum fazla meyvenin yararlı olmadığını söyledi, aşırıya kaçmadan bende karpuzu bir tabak yiyorum
Semanurozgan Teacher-mom siz yinede fazla yemeyin Allah korusun bebekte şeker felan çıkar evet çok güzel bende çok severim ama malesef onların sağlığı için herşey
Mk34 Teacher-mom yararlı olan besini zararlı hala dönüştürüyorsunuz 😬Bir porsiyon karpuz 3 ince üçgen dilimdir gerisini siz düşünün🤭
Teacher-mom Mk34 benimki porsiyon fazlası oluyor hemde nasıl ama yiyince oğlum içerde dans ediyor o da seviyor sanki 😀
Oznurakts Teacher-mom İnsanın canı isteyince yarari olmasada yiyor bende jelibon falan yiyorum haftada bir :)
Geberikhamile Cidden kilo aldırıyor mu ya? Erken doğum riskim var en azından kiloları iyi olsun. Ben karpuza ağırlık vereyim☺
Teacher-mom Oznurakts hem de nasıl canım çekince ondan başka bir şey düşünemiyorum odak noktam o oluyor 🥲Allah hamilelere canınne çekiyorsa yedirmeyi nasip etsin zor
feyzaa34 Teacher-mom karpuzu bilmiyorum ama kavun yiyenin bebişi çok Güler yüzlü olur diyorlardı ben kızımda yedim şimdi 2 yaşına giricek ve önüne gelen herkese şşşiittt diyip gülüyor☹️ Sonra dışarda nazarı alıp eve gelip kıyameti koparıyor sürekli kavun yiyerek iyimi yaptım kötümü bilmiyorum