Teacher-mom Sevimli96 keşke demeseydim kıyamam 🙁 çok zor istediğin bir şeyi yiyememek ama olsun yavru kuş iyi olsun 😇
Semanurozgan Teacher-mom siz yinede fazla yemeyin Allah korusun bebekte şeker felan çıkar evet çok güzel bende çok severim ama malesef onların sağlığı için herşey
Sevimli96 Teacher-mom napalım bebişler iyi olsun biz herşeye razıyız artık iimkanın varken herşeyden ye doyasıya
MomHero2 Teacher-mom gebelik şekeriniz yoksa afiyet olsun benimde en sevdiğim meyvedir kendileri ama çok yemeye çekiniyorum
Akoalalover Teacher-mom annem bana hamileyken gece kalkıp yarım karpuz bitirirmiş bi faydası var mı bilmiyorum ama şekeriniz varsa dikkat etmelisiniz😁🌸
Minyam Ayyy bende aynı en çok yediğim şey karpuz bu kadar sevmezdim bile çok iyi geliyor ama karnımı da çok şişiriyor zaten şişmemiş gibi 😄
gulin-35 Teacher-mom bendee 😀ıkı gunde bır kocaman karpuz yarım kılo peynır 😀😀gecen hafta bır haftada 380 gram almıs alakası varmı bılmıyorum ama
Teacher-mom gulin-35 maşallah valla kilo aldırıyorsa ben yemeye devam alsın diye yemediğim şey kalmadı
gulin-35 Teacher-mom onunla alakası olup olmadıgını bılmıyorum ama bır hafta boyunca karpuz peynır sut ayran boyle gecırdım cogunluk karpuz doktor bıle sasırdı kılo almıs baya dedı bır haftada 😀