Teacher-mom Aşırı derece karpuz yiyorum inşallah bebeğe faydası vardır 🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉ama öyle böyle değil tabak tabak içimi ferahlatıyor ☺️Sizlerde benim gibi yiyor musunuz
Portakalgeliyor Teacher-mom hastayım 3 yaşından beri 😂😂😂 faydası var diye biliyorum içemediğin su miktarını tamamlıyorsun gibi düşün 🙈
Naz_01 Teacher-mom mide yanmasına çok iyi geliyor.tek kötü yanı lavabodan çıkamıyorum sürekli çişim geliyor 😬
Burcuckmk Teacher-mom bende deli gibi karpuz ve cilek yedim ilk aserdigim sey karpuzdu 🙈 3820 dogdu kizim
Teacher-mom Portakalgeliyor sevilmeyecek bir şey değil içim yanıyor su bile kâr etmiyor karpuz dindiriyor yüreğimde yanan ateşi 😃
Teacher-mom Kubra_K bende soğuk soğuk az önce koca bir tabak yedim onun 15 dk öncesinde bir tabak daha yemiştim 😂😂
2368 Karpuz bebeğe kilo aldırıyo diye biliyorum o yüzden çok yemek istemiyorum ama tutamıyorum da kendimi 😂 32.haftada 2 kilo olmuştu bana fazla geldi kilosu doğurana kadar 4 kilo olmasın diye o yüzden eskisi gibi yiyemiyorum
CansuDRY Teacher-mom Naçizane azaltmanızı tavsiye edeceğim çünkü karpuz çoook şekerli bir meyve. Şekerin de bebeğe faydası yok maalesef. Onun dışında karpuz tabii ki faydalı ama dozunda yerseniz.
kelebegimm07 Teacher-mom Bende sabah kahvaltıda 1 tabak akşam bı tabak ohhh bazen oglende yiyorum evde eksik olmuyor karpuz😃 hele bide çekirdeksiz kırmızı şeker gibi bı karpuzsa offf🤭😃
Mom0891 Teacher-mom Doktorum yasakladı☺️☺️ 3 günde bir karpuzu bitirıyordum.Doğal olarak karpuzun kendisi şeker gebelikte diyabet yapma riski oldugu gibi iri bebek doğurma riskimizde artıyor 😬😬😬😬😬😬😬
Teacher-mom Mom0891 bebeğim kilo alsın istiyorum çok kilolu olursada doğurmam normal heralde 🤔azaltayım o zaman 😖
Symazturk Teacher-mom beni o kadar şişirip rahatsız ediyor ki asla öyle yiyemiyorum karpuzu diyetisyene gittiğim dönemde bekarken de ne zaman karpuz yesem ertesi güm artı 300 gr olarak dönüyordu😂 siz yine de dozunda yiyin meyve şeker oranı yüksek Çünkü karpuzda 🍉😀
Teacher-mom Symazturk yaşadığım yer çok sıcak meyvedir diye yiyorum ama aşırısı tabiki zarar ben kendimi tutamıyorum ama🙃