Nur8690 Melikeeasell inşallah tez zamanda geçer canım. Bozma moralini herşeyin bi çaresi bulunur. Dualarım seninle
Kubrakarahann Nur8690 Evet Allah beterinde korusun inşallah bir kaç gün daha bekleyip kavuşacağız sonra 🤲
Derya_akblt Kubrakarahann çok güzelmiş Rabbim inşallah bana da böyle kazasız belasız bir doğum nasip etsin inşallah inşallah senin evladinda bian once iyileşir
ZDM Kubrakarahann gözünüz aydın🌺 normal doğumdan korkan biri olarak ilk kez bir dogum hıkayesı oludum. Pilatesten kastınız nedır? Hastaneyle baglantılı mı? Gebe okullarıdnan mı? Özel mi gittiniz?
Kubrakarahann ZDM Ben hamileliğimin 36 haftasından beri youtube da hamile egzersizleri yapıyorum plates topuyla , sancı anında da hastane de plates topu veriyorlar onunla yapıyorsun sancıları karşılamak için zıplıyorsun falan. Özel hastaneye gittim.
Aysunduruu Kubrakarahann gözün aydın canım benimde 3 gün önce nişan geldi ama hala düzenli sancim yok sadece kasılmalar ufak ağrılarım var 39 haftadan gidiyorum gelmiyor
Oznurakts Kubrakarahann Bende cok severim uzun uzun okumayı darısı isteyen herkesin başına diyelim, gözünüz aydın Allah bagislasin yavrunuzu 💐🌺
Cicek08 Kubrakarahann hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün 🤗 bir an önce kavuşun inşallah sağlıcakla . Rabbim hepimize de sağlıcakla kucağımiza alıp evimize sağlıcakla dönmeyi nasip etsin inşallah ❣️
Kubrakarahann Cicek08 teşekkür ederim canım, güzel duaların dileklerin için 🤲 Allah bebişlerimize sağlık versin hayırlısıyla 🤲
Kubrakarahann Mirzadila27 🤲❤️ gelir gelir bende çok sabırsızdım ama onlar geleceği zamanı öyle ayarlıyorlar kii biz hazırlıksız yakalanıyoruz 😍
Kubrakarahann Symazturk allah razı olsun canım benim darısı size inşallah sağlıkla 🤲 Dr banu çiftçinin ıkınma ve nefes egzersizi videoları var onlara bakın isterseniz 🤗
Kubrakarahann MinniMe ah canım benimm aramızda 3 gün varmıs .. bende her dakika bebeğimi düşünüyorum ne yapıyor diye aklım hep onda Allahım sağlıkla evimize gelsn baska bse istemiyorum 😣 enfeksiyon değeri 80 çıktı yenidoğn yoğun bakımında 2 doktorla ayrı günler de görüştüm birisi sabah suyun erken gelmis doğum anına kadar enfeksiyon kapmıs dedi diğeri anne karnında idrar yolunda enfeksiyon varsa o zaman kapmıştır dedi. Ama bende yoktu bilmiyorum kafam allak bullak doğru dürüst birşey diyen yok😢 Seninkinin değeri kaç acaba ne kadar kalır tahmini birşey dediler mi??
Meu-19 Kubrakarahann gozun aydin cnm benim bende ikinciyi bekliyrum dariisi bana insallah. Ben ilk oglumda da enfeksiyin tedavisi gördü bende cok üzüldüm agladim hastane gunleri boyunca ama gececek merak etme.bende enfeksiyon yoktu nasil oldu anlamadim ama benimkimin idrarindam cikmisti enfeksiyon.
Kubrakarahann Ysmmmnn Hayır yoktu işte sorun da orda doğumdan bir hafta önce idrar testi vermiştim hiş birşey dememislerdi. Anlamadık bizde 😪
Ysmmmnn Kubrakarahann hmm anladm canm benimd eenfeksiynm varda acaba sizindemi vardı diye sorym dedim