Kubrakarahann ZDM Ben hamileliğimin 36 haftasından beri youtube da hamile egzersizleri yapıyorum plates topuyla , sancı anında da hastane de plates topu veriyorlar onunla yapıyorsun sancıları karşılamak için zıplıyorsun falan. Özel hastaneye gittim.
Kubrakarahann Cicek08 teşekkür ederim canım, güzel duaların dileklerin için 🤲 Allah bebişlerimize sağlık versin hayırlısıyla 🤲
Ayse3695 Kubrakarahann Allah analı babalı buyutsun ❤️kac cm acıklıktan sonra agrılarınız çogaldı dayanılmayacak gıbı oldu
Kubrakarahann Ayse3695 ben 5 cm sonrası suni sancı aldım canım ondan sonra başladı ağrılar sancılar 🥺
BrcnTc1506 Kubrakarahann benim bebeğimde 10 gün hastanede kaldı sizi o kadar iyi anlıyorumki rabbim sağlıkla kavuştursun hiç bir anne evladından ayrı kalmasın
Happymother3 Kubrakarahann benımde suan adet sancısı gıbı bır agrım var ama ara ara gelıyor normal mo sızce
asli-tlk orak96 ayyy amin bende 40′a girdim hala gelen giden yok ama her an gelecek kaygısı beni cok strese sokuyor 🥲
Havvanur42 Kubrakarahann bir an önce bebeğinize kavuşursunuz inşallah. Benimde idrarda enfeksiyon çıktı çok korkuyorum bebeğim doğunca küveze alınırsa diye. Acaba küveze alınınca ne oluyor yani ne gibi tedavi yapılıyor? Bu konuda bilgilerinizi paylaşır mısınız?
Kubrakarahann Havvanur42 benim benişkomun solunum sıkıntısı vs çok şükür yok sadece enfeksiyon için antibiyotik tedavisi uygulanıyor antibiyotik 7-10 gün sürdüğü için 7-10gün kalacak malesef 🙄
Meu-19 Havvanur42 10 gun boyunca antibiyotik tedavisi uyguluyorlar. Sende gidip sut veriyorsunn belli saatlerle gorebiliyorsun belki emzirmeye izin de veriyolar.ama bizde 10 gunun sonunda midesinde tas cikti oglumda anyibiyotikten olmus 3 4 ay bir cay kasigi su verdim gecti aklinizda bulunsun doktor demisti
Ysmmmnn Kubrakarahann hmm anladm canm benimd eenfeksiynm varda acaba sizindemi vardı diye sorym dedim
Havvanur42 Kubrakarahann bu tedavi uygulanmazsa ne oluyormuş peki? İğne yoluyla mı antibiotik veriyorlar