Naz_01 Zeyneplena34 erken doğar vs. demedi canım sadece biraz iri olacağı için sezaryene kendini hazırla, normal biraz zor gibi duruyor senin için dedi.nst ye bir kez girdim onda da bebeğin keyfi yerinde herşey yolunda dedi
Zeyneplena34 Naz_01 İlk gebeliğin mi canım benim 2. gebeliğim. İlki normaldi bunu da normal istiyorum. Saglikli olsun da gerisi önemli degil tercihim normal doğum 🥰
Zeyneplena34 Mrc34 Yok canım benim benim hiç bir sıkınt yok sadece önden gidiyor diye iri bebek olduğu için şekerini kontrol edelim dendi. Ve çatı muayenesi oldum 2 gün once. Normal doğum pozisyonundaymış. Ne sancı ne başka bir belirtim yok çok şükür. Rabbim zamanında gelmeyi nasip etsin bütün bebeklerin 🥰
Mrc34 Zeyneplena34 amin inşallah hassas olduğumuz için heralde yanlış anlamışım ☺️ bana da normal zor olur sezeryan dedi benim de gönlüm öyleydi açıkçası ilk gebeliğim sez istiyordum 10 gün sonra tarih belirleriz dedi. Nasip inşallah doğru zamanda hayırlısiyla gelsin bebislerimiz
bircivcivannesi Nazk sağolun onu hastanede verdiler 4 doz, çıkınca adalat diye bir şey vardı sssnirim onu reçete etmiş bir de progestan fitil
Naz_01 Zeyneplena34 ilk gebeliğim .aslında bende normal istiyordum ama hem tedaviyle hamile kaldığım için hemde bebek iri olacağı için sezaryen olacak büyük ihtimalle
Elisammmbade bircivcivannesi haretleri kısıtlandı gibi yeri daraldığı için hareket ettiği zaman da canım acıyor artık🙄 kasıklarimda ağrı oluyor sürekli lavaboya çıkıyorum baya da ağırlaştım 🤦 olsun kızımdan gelen bütün ağrı sancı başımın üstüne yeter ki sağlıklı olsun bade’m🌸
Elifnev Mrc34 bende bi ara mide yanmasi problemi cektim ama asiri degildi benimki. Bir ebe tavsiyesiyle 1 cay kasigi karbonat, yarim limon suyu ve 1 cay bardagi suyu karıştırıp icince geçiyordu benimki. Bir deneyin belki ise yarar.
gulin-35 bircivcivannesi bu 34. hafta doktorda gecırdık 🙄asagıya baskı agrı yuzunden nst sancı cıkmadı erken dogma rıskıne karsı ıgne serum yedım kılosu 33 te 2300 gramdı ınsallh son gunlerımızı doldurabılırız erkencı kusumla 😀
bircivcivannesi gulin-35 aynı durumda sayılırız benimki bir farkla nişanim da gelmişti nst de sancı da çıkıyordu bir gece yattım hastanede 🙈 korkuyorum da biraz erken gelir diye
Lukita bircivcivannesi 34+3 üm bugün. Ayaklarımda aşırı ödem var bu hafta. Gün boyu yatsam da maalesef geçmiyor. Ve bazen adet olacakmış gibi bel ağrısı yaşıyorum. Ama genede erken beklemiyorum. Belki de kendimi avutuyorum 😂
Cansunare Lukita ya benimde öyle 34+3teyiz ama sadece sağ ayağım şişiyor son zamanlarda kendimizi daha çok dinliyoruz sanırım içimizi ferah tutmak lazım en ufak şeyde bende evham yapıyorum diyorum geliyor mu yoksa.son zamanda bol bol dinlenmemiz ve sakin kalmamız lazım sanırım🥰
bircivcivannesi Lukita çok hafif adet sancısı gibi ben de ön bölgede yaşıyorum 🙈 nst de yüksek çıkmıştı ama o sancılar erken doğum önleyici ilaçlar baslandi bana kasılmalar olmasın diye
Hilalayzz Cansunare aynı gündeyiz benimde sadece sağ ayağım baldırım özellikle o kadar ağrıyor ki ayakta durdukça yürüdükçe azalıyor havaya tutuyorum birazda yastıkla filan
Eegurefeoglu bircivcivannesi valla şimdiye kadar öyle şişermiş gibi gelmiyordu ama ellerim ayaklarım şişiyor artık yorucu 😅😅
Cansunare Hilalayzz evet akşam uyku uyumadım en son bir güzel kremledim bacağımı Altınada yastık koydum ancak öyle uyudum
Cansunare bircivcivannesi sağol canım inşallah Allahım sağlıkla kavuştursun bütün annelerimizi bebeklerine 🥰
Hilalll12 bircivcivannesi ya benimde sonra 1 haftadır falan ara ara adet agrısı gibi agrım oluyor sadece kasıklarımda ön tarafta doktora gitmedim hiç erken doğum belirtisi gibi bişey mi ?
bircivcivannesi Nehirimmm06 hareket azalması bende de var bugün YouTube da bir doktordan dinledimmbu haftalarda normalmis biraz yeri de daraldığı için