bircivcivannesi Mrc34 uyumadan 2-3 saat once bir şey yemeyi kesin bir de yanma olursa birkaç yudum soğuk süt inşallah ise yarar sizde de geçmiş olsun
merveklyc bircivcivannesi 34+1 olduk bugün 🌸 Bebişim 2372 gramdı 3 gün önce biraz tombikmiş kızım bel kasık ağrısı ve kasılmalarım oluyor kaburgalarım ağrıyor nst de biraz sancılarım çıktı artık baya zor olmaya başladı hamilelik🤰
Hducjsks Kizlar bende 36+4 haftalik hamileyim oglede beri gecmeyen adet sancim var bebek de hareket ettikce cok canimi acitiyor dogum belirtisi mi yasiyoeum yoksa yalanci sancimi?
bircivcivannesi Hducjsks uzun süredir varsa yalancı sancı olmayabilir takip ediyor musunuz aralığını sancılar düzenli mi vuruyor
Cansunare bircivcivannesi sağol canım inşallah Allahım sağlıkla kavuştursun bütün annelerimizi bebeklerine 🥰
Edan0203 bircivcivannesi 34.haftadayim iki gündür sancı çekiyorum nst kontörlündeyim doktor herşeye hazırlıklı olun ani bir şeydr hemen gelin dedi bekliyoruz…
bircivcivannesi Edan0203 benim de erken doğum riskim var canım, hareketlerimi kisitladim dinleniyorum ilaçlarimi alıyorum inşallah zamanında gelirler 😔
Oglumveben34 bircivcivannesi 33+2 de cuma günü 2400 çıktı kilosu, ve malesef tansiyon sorunum var erken doğum riski oluştu, doktorum bu hafta tekrar çağırdı kontrole çatı muayenesini yapalım, doğuma karar verelim dedi
bircivcivannesi Hducjsks kan mi gordunuz nisaniniz gelmiş olabilir bence bir doktora gorunseniz iyi olur nasıl durdunuz bir hafta kan gördükten sonra 🙈
Hilalll12 bircivcivannesi ya benimde sonra 1 haftadır falan ara ara adet agrısı gibi agrım oluyor sadece kasıklarımda ön tarafta doktora gitmedim hiç erken doğum belirtisi gibi bişey mi ?
bircivcivannesi Hilalll12 yalancı sancı da olabilir haftaya göre normal benim nişanim da gelmişti o yüzden bahsettigim işlemler yapıldı sanırım erken doğumu engellemek adına
Hducjsks bircivcivannesi bebegim hareketleri gayet guxel hissediyorum hastaneye hemen gitmek istmeiyorum agriyi cekmek istiyorum