tuba_stms05 Gonciii genelde regli olduğumda terlerdim ilk 2 gün aşırı sancılı geçerdi 😂aklıma o günler geldi 8 ay olmuş🤦♀️
Simge0719 Hemde nasıl gece saat kaç olmuş terden uyuyamıyorum kesinlikle duş alıyorum yine aynı kısır döngü
tuba_stms05 Simge0719 duşda almaya korkuyorum kayar düşerim eşim uyuyo duymaz uykusu derin diye 😂🥵🤦♀️
Aleovera Her wc ye kalkmamda yuzume kollarma su tutuyorum ama nafile havlu koyup uyuyorm enseme zaten gerisi d.n atlet😒
minicikanne tuba_stms05 38 haftalık bende. Kalktım uykudan su gibi terlemişim cama çıktım biraz 😥 Midemde çok yanmış. 1 saattir uyuyamadım geri.
Pamugunannesi1 tuba_stms05 Camı açtık uyuduk napalım 🥵 Sende camı üstten açsaydın keşke en azından rahatlardın
Simge0719 tuba_stms05 evet kesinlikle buna katılmıyorum sonunu düşünmek lazım o yüzden hiç önemli değil Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Alizel tuba_stms05 benim üst komşum gece duş alıyordu, ses yalıtımı da pek yok neden acaba diyordum, sonra arkadaş olduk sadece vücudu duş alıyorum demişti. meğerse gebeymiş . Ben de 24 haftalığım daha sıcak zamanlara denk geliyor bakalım nasıl olacak.
tuba_stms05 Alizel yağ işte alan alıyor benimki derin uyur ben korkuyorum duş almaya 🤦♀️ inşallah seninde zor geçmez sıcaklara aldanıp don atlet yatıyoruz inşallah hasta olmayız 🐥