Öncelikle gecmiş olsun.. Canım bende oğlumu 6.5 aylık 1900 gr dogdu.. 15 kaldı.. Küvede bir haftadan sonra hergün emrizdim biborana alışınca anneyi emmesi zor oluyor biraz hastanede alışıyor.. Canını sıkma ama alışıyor ben emsindiye uc almıştım meme icin öyle şimdi 12 yaşında daha cabuk gelişiyorlar emin ol erken doğanlar sabırlı ol annesi yavaş yavaş herşey yoluna giriyor.. Dilerim en kısa zamanda kavuşursun bebeklerine
    Busraaytac
    33 de bende erkek doğum yaptım kalp atışlarının zayıflamadı sebebiyle 15 gün kuvozde kaldı. sonrası emme durumu zor oldu miadı dolunca emmeye başladı sanırım 50 günlük falandı o zaman tutup emmeye başladı. şimdi 11 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim yine tedirginim erken olacaklar diye .. allah yardımcınız olsun
      Busraaytac 36.6 da doğdu 2.685 le çok şükür bir sorun yaşamadık allahım seninkinide zorda olan tüm meleklerede şifalar versin 🙏 emzirme konusunda sabırlı olun çünkü doğal olarak ilk 2 ay emmekte zorlanacak çünkü gücü yok ve bu yüzden ağlayacak ara ara bazen mama vereceksin . oda gaz yapacak belki yapmayacak ama sabırlı olun emzirin ben ilk ay 2 saat emzirdim 2 saat arayla eğer uyumuyorsa 2. Ay 1 saat emzirdim şimdi 7. Ayındayız 3. Aydan beri yarım saat emziriyorum Allah’ıma şükür bugüne kadar bi sorun yasamadık
        Oglununannesi evet bir de o var herkese izahat veriyoruz bazen kimseyle konuşmak istemiyorum. İnşallah bu günlerimize dönüp baktığımda ne günlerdi ama geçti hamd olsun diyebilirim. Allahım kimseyi sağlıkla ve evlatla imtihan etmesin
          Sevda2018 ay inşallah bende sizin gibi kısa sürede sağlıkla kavuşurum yavrularıma. İnşallah bu hamileliğiniz vaktinde sağlıklı bir doğum olur.. bana dün verdiler bir gün uğraştık sadece emmesi için ememediği için tekrar aldılar küveze şuan küvezde tutmalarının tek amacı emme refleksinin gelişmesini beklemek
            brlnhrmk işte miadının dolması acaba anne karnındaki haftaları doldurmak mı yoksa doğduğu günden itibaren mi 50 gün bugün bizim anne karnında olsalardı 34+5 olacaktık bakalım doktor genellikle 35. Haftalarında öğreniyorlar dedi emmeyi. Sizde bol bol dinlenin yorulmadan stressiz bir hamilelik geçirin inşallah vaktinde alırsınız kucağınıza
            Ben 32 haftada suyum geldi 1650 g doğdu solunum sıkıntısı yok ama emzirme yapılmıyor daha kucağıma bile alamadım size hemen nasıl emmek icin verdiler
              Damla________ evet gününde doğmuş yeni bebekler bile emmeye zorlanıyorlar kaldı ki benimkiler erken doğmuş kiloları daha 2şer kilo bir kuş kadarlar çabuk yoruluyolar bende üzülüyorum bir an önce öğrensinler kendilerini toplasınlar istiyorum çünkü bu emme işini öğrenmeden küvezden vermeyecekler bana belli 😔
              Fy89 ben 33+2de doğum yaptım bi tanesinde solunum sıkıntısı oldu diğerinde hiç sıkıntı olmadı işte o sıkıntı olmayan bebeğimi 10. Gün küvezden verdiler deneyelim diye ama malesef beceremedi çabucak yoruldu ve uyudu bir dahaki denemeye çağırdıklarında her türlü yolu denicem emzirmek için soyucam gıdıklıcam ☺️
              • Fy89 bunu yanıtladı.
              • Fy89 bunu beğendi.
                OzlEmrah biberonun tam ismini atar mısınız aventin hangi biberonu acaba
                  Busraaytac bana vermediler daha kucağıma bile alamadım niye vermiyorlar acaba ya doktoru bugün yerinde de değildi soramadım. Bana tepki veriyor Cihangir ben geldim diyorum güldü bana gözüme baktı sonrada içini çekti o anı kadar kötü oldum ki ağlamaya başladım halada ağlıyorum benim suçum iyi bakamadim mi çocuğuma 😢😢
                    Serklaj kaç mm me düştüğünde yapıldı
                    Busraaytac
                    Bebeklerinize sağlıkla kavuşursunuz inşallah bende 16 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim korkuyorum rahim ağzı açılacak diye 15 günde bir kontrolum var
                      Busraaytac rahim açılması öncesi nasıl belirtileriniz oldu birden mi oldu yoksa çok geçmiş olsun bu arada
                        Busraaytac amin cnm sagol.. Onlar öyle küvezde tutukca emmesi gelişmiyor.. Doktorunla konuş cnm hergün bi saat ezin versinler emzirmene yoksa emmeyi öğrenemezler
                          Benim bebeğimde 33+1 de doğdu . 2215 gr olarak . Küvöze hiç girmedi ama yaklaşık 1 hafta hem mama hem anne sütüyle enjektör ve kaşıkla besledim . Altını açtığımda uyanıyordu sadece . Hemen geri uyuyordu 🤦🏼‍♀️ Şuan 35 günlük olduk memeyi gayet güzel tutabiliyor şükürler olsun . Ayaklarının altını hafif gıdıklayıp topuklarını sıkarak emmeyi bırakıp uyuduğunda çenesini dürterek ya da kök dişlerinin çıkacağı yeri uyararak biraz daha uyanık kalmasını sağladım . Zor bir süreç . En kıymetli sütlerinizin 1 damlasını bile ziyan etmeyin . Normal doğum yapanlara göre bizim sütlerimiz protein vitamin açısından çok daha zengin . Miniklerinize en kısa sürede kavuşmanızı dilerim ❤️
                            deletedmom42 benimde tek yumurta ikizlerim vardı aynen senin gibi geç öğrenmiştik artı aşırı derecede şaşkınlık içerisindeydik çok güzel bir duygu umarım ikisini de sağlıkla kucağına alırsın tek yumurta ikizleri riskli gebelik olarak geçer kontrollerine özele gitmiyorsundur umarım