Aybuss SevincGancali İlk doğumum olacak rabbim rahmeti ile kafam çok karışık ve korku basıyor acıkcası
SevincGancali Aybuss neden korkuyorsunuz? Allahın iznile her şey çok güzel olucak. İyi şeyler düşünün. Her gün bebeğinizi yanınızdaymış gibi hayal edin, onu öpüyor, kokluyorsunuz. Yanında uyuyup nefesini hiss ediyorsunuz. Bunlar çok güzel hisler
Aybuss Gzmm14 korkuyorum eşimde o esnada korkarsın birşey olur diyor.. Benim ilk olacak rabbim rahmeti ile 👶
Gzmm14 Aybuss İnşallah sağlıklıca yavrularımızı kucağımıza alalım. Ne olursa olsun en önemlisi sağlık 🙏🏻
minikprensimmm123 23+6 dan selam herkese bende tekmeleri bazen sert bazen yumuşak hissediyorum birde siz de bel kasık ağrısı oluyor mu çatı ağrısı felan
umutttttt minikprensimmm123 canım senle braberiz sakıncası yoksa sizin bebek kilosu ne kadardı iki gün önce girtim 551 gram çıktı bizim
Iby 0267 her hamilelikte seker yukleme testi oluyor mu, bende 23 haftalik oldum ama doktor hic bahsetmedi
0267 Iby bence oluyor. Sonuçta herkes beslenmesine dikkat etmesi gerektiğini şekerini kontrol etmeyi bilmeyi Allah korusun çocuğa şekerden bişey olabilir
sbelll ssssxsss bennn bazen gece deli gibi ağrıyor dr 3tane parol hakkın var günlük dedi dayanamadığm yerde bi tane alıyorum
sbelll Kimlerin bebek odası hazır, ben nerdn başlasam bilmiyorum hazır olan anneler bize de fikir versin 🥰