evaburak95 Funda2735 aynen canım hep diyordum zaten inşallah akrep burcu olmaz bi eve iki akrep fazla 🤣
DenizSayer Funda2735 Biraz erken gelirse anası gibi aslan kızı ama tarihinde gelirse başak burcu olacak prensesim👼🏻
Goxun Thutik hmmm anladımmm doğumunuz yakın demekki sizin banada fikir oldu valla benim tarih bellide saat belli değil henüz 55 gün daha var bende bakarım hemen ☺️Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin🙏
Beyzalpay Funda2735 bende kizimda yay burcu yeni bebisimzde yay olacak 😂 evde 3 yay artik neler olur bilemiyorum 😂
BegumIscanTunc Funda2735 Çok Zor bir burç asi değil ama aşırı duygusal, anaç, sevgi bağımlısı 🤣🤣 ve daha bir sürü özellik 😅
Funda2735 evaburak95 kız kıskanmıyor musun eşini bu şekilde ise ay ben çatlarım okumuş cahilim ben 😂😂
evaburak95 Funda2735 5 yıldır birlikteyiz 3 yılı kıskançlıkla geçti 🤣 çünkü insanlarla hemen iletişim kuruyor kendini sevdiriyor kavga dövüş evlenince sakinleştik 🤣🤣 senin oğlanda öyle olacak inşallah 🤩
Burcudag01 Hesaplamamda 11 Ocak Oğlak oluyor inşallah 10 gün biraz erken gelir 01 Ocak gibi de babası ile aynı günde doğar 😍