Elfcems Goxun evet evet bende de var az buçuk uyuşukluk ama olsun çocuğumda kova Burcu olsun 😄 bana çekerse 4 5 gün geç doğar babaya çekerse erken napalım sağlıkla gelsinde 😄❤️
Goxun Funda2735 orası öyle tabide çok derin düşünür kovalar o yüzden kendilerini çok yorarlar ,biraz duygusal olmakda fayda var bence yğkselenini duygusal bi burca denk gelsin inş 😄😃
Funda2735 Goxun çılgın olsunlar yerim onların çılgınlığını ama büyüyünce nasıl baş edecez bilmiyorum 😂😂
Elfcems Goxun anne gıcık baba gıcık çocuk zaten gıcık inat bir şey olur o garanti , cinsiyetimiz daha belli değil ama ben kız hissediyorum ve hislerimde yanılmam muhtemelen kız olacak sağlıklı olsun en önemlisi 🤲🏻❤️
Papatya2768 Elfcems benimde o tarihlerde oğlak yerine bende kova olsun isterim. Tabi burda cinsiyet de önemli bizim belli değiş tabi daha kız istiyorum çok inş olur
Goxun Elfcems ayy hadi inşallahh kız olur erkek olursa oğlağa denk getir ama en azından yaşlanınca çalışır sana bakar 😆
evaburak95 Funda2735 eşim akrep ve çok zor bi insan allah yardımcın olsun 🤣 benim kız da başak olacak 💜
Elfcems Goxun Goxun normal doğum istiyorum inşAllah normal doğar bende çok merak ediyorum . Tutmazsa ikinciyi tutturmaya çalışırım artık takıntılı da oluyor kovalar o çocuklardan birisi illaki benim burcum olacak 😂😂😂
Merve6hg Funda2735 Aynen öyle de ilk oglum yay Burcu azcik tembel ve dağınık. İkincisi oglak olsun isterim 😍
evaburak95 Funda2735 🤣🤣 ama özgüvenli ve ortamlarda hemen sıyrılmaları kendilerini belli etmeler çok iyi bişey 🤣
Goxun Elfcems takıntılı değilde biraz idealistiz evet illee bişey bizim istediğimiz gibi olucak yoksa uyku uyuyamayız 😮💨
evaburak95 Funda2735 aynen canım hep diyordum zaten inşallah akrep burcu olmaz bi eve iki akrep fazla 🤣
gmzrk Funda2735 şükür allaha iyi insan olsun evladım eşi olunca bana değil eşine düşkğn olsun inşallah 💜🧿
Funda2735 evaburak95 kız kıskanmıyor musun eşini bu şekilde ise ay ben çatlarım okumuş cahilim ben 😂😂