Goxun Thutik hmmm anladımmm doğumunuz yakın demekki sizin banada fikir oldu valla benim tarih bellide saat belli değil henüz 55 gün daha var bende bakarım hemen ☺️Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin🙏
evaburak95 Funda2735 5 yıldır birlikteyiz 3 yılı kıskançlıkla geçti 🤣 çünkü insanlarla hemen iletişim kuruyor kendini sevdiriyor kavga dövüş evlenince sakinleştik 🤣🤣 senin oğlanda öyle olacak inşallah 🤩
Funda2735 evaburak95 tahmin ettim benim eş de iletişimi iyi deli oluyorum 😂😂 ayy oğlumda da çekeceğim işte ah ah
Burcu4135 Goxun aynı ben 😁 bende kovayım cok asil burctur aslında ama bizde devamlılık yok. Cok cabuk sıkılma huyumuz kötü. Acıkcası cocugumun kova olmasını istemezdim oda kovanın tam zıttı başak oluyor :)
Goxun Burcu4135 bende ilk kovaya denk gelsin diye nisan gibi hamile kalmayı planlıyodum sonra sıkılganlığım üşengeçliğim fln aklıma gelince vazgeçtim🤣 aslan kızı nasıl olcak bakalm☺️
Gulten_1996 Funda2735 hangi bi kötü yönünü sayayım oğlak insanlarının? Ne siz sorun ne ben söyliyim 🤐🙄😂😂