gizemozdemirr90 supermommm erken gebelik testinde cikar varsa, zaten negatifse yoktur cok buyuk ihtimalle
Ugurbocegim supermommm inşallah canım 🙏🙏 normalde bende duramam ama bu ay gereksiz sakinimm gerçekten beklicem 23 ü 24 ü
kelebegimm07 supermommm Benimki de 14 Şubat sevgililer gününe denk gelmişti baba oluyorsun sürprizini öyle yaptım. Umarım sizinkide tutar herşey gönlünüzce olsun 🙏☺️
Mom54755 kelebegimm07 Amin inşallah bende evlilik yıl dönümünde söylemeyi düşünüyorum eğer nasip olursa
Ebru_ylmz supermommm valla ben ilişkiden 10 gün sonra erken gebelik testi yaptım silik şekilde çıktı normal gebelik testinde çıkmadı ama sonra kan verdim beta 5. 49 çıktı 2 gün de bir kan verdim yükseldi istersen erken gebelik alıp dene
Ebru_ylmz Ebru_ylmz ama çıkmazsa da hemen stres yapma bir kaç gün daha bekle öyle yine yap inşallah vardır Rabbim hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin sana 🤲
Elbet-birgun-kavusacagiz supermommm benm hic umudum yok ama yinede esimin babalar gununu kutluycam gelecegin en iyi babasi diye 😔insallah birgun evlatlarimizla kutlamak nasip olur🤲
supermommm Elbet-birgun-kavusacagiz amin inşallah canım ama haberini vermek daha güzel inşallah nasip olur herkese