kelebegimm07 supermommm https://www.hizliresim.com/9jv2r2r Bak benimkide silikti böyle var bence belli yani durunca çizgi koyulaşıyir yoksa bu testlerde seninki gibiydi kan ver hemen bence🥰
supermommm Elbet-birgun-kavusacagiz valla ya inanamıyorum hala 2 gün farkla ben yarın erken gebelik alıp yapacaktım elimde bu vardı nasip dedim yaptım
kelebegimm07 supermommm hayr cnm seninki gibiydi beklediği için koyulasti testler yoksa seninki gibi çok hafifti☺️
Candan_35 Ugurbocegim kuzum ben ignenin 14 gunu yaptim cikmamisti 16 gunu yaptim cikti biraz daha bekle istersen yanlis cikmasin ☺️
Candan_35 Ugurbocegim oyle yap canim insallah hayırlı haberler olurr rabbim isteyen herkeze nasip etsinnn 🥰🤲🤲🤲
Mom54755 kelebegimm07 Amin inşallah bende evlilik yıl dönümünde söylemeyi düşünüyorum eğer nasip olursa
annesinin_beybisi supermommm valla babalar gününe 2 gün var diye biliyorum reglime de 10 gün var yetismez herhalde hamile olsam yetismese de olur da😁
supermommm annesinin_beybisi kız bende bugün ögrendim pazar günü babalar günü oldugunu birden aklıma geldi eger varsa sürpriz olarak söylerim diye
supermommm annesinin_beybisi benim bir haftadır falan gögüs lerim şişti baya hassas oldu bide kasıklarımda agrı oldu sık idrara çıkıyorum bide uyku hali var