supermommm Bugün yumurtlama mın 13. Günü eğer bebegim varsa babalar gününe çok güzel bi haber olmaz mı kızlar var mı yakın haber bekleyen yada öğrenip te o güne sürpriz yapacak olan? 🤔
Taze_gebe supermommm ben evlilik yıldönümünde söylemiştim çok güzeldi sizinki de naşsp olur inşallah çok anlamlı olur🥰
Mom54755 supermommm günüm geçiyor babalar gününde değilde evllilik yıl dönümüz yaklaşıyor 1 hafta daha geçsin test yapıcam evlilik dönemimizde inşallah çıkarsa bunu hediye vermek istiyorum
Semadeniz supermommm valla canım ben 3 düşük yaşadım şimdi yeni gebeyim. Erken gebelik testi yaptım çok önceden negatif çıktı. 4-5 gün sonra sonra öylesine kaset gebelik testi aldım. Onda silik çizgi çıktı.
Ebru_ylmz supermommm valla ben ilişkiden 10 gün sonra erken gebelik testi yaptım silik şekilde çıktı normal gebelik testinde çıkmadı ama sonra kan verdim beta 5. 49 çıktı 2 gün de bir kan verdim yükseldi istersen erken gebelik alıp dene
Semadeniz supermommm canım yanıltmak istemem çünkü benim durum karışık histeroskopi ameliyatı oldum günler karıştı yani.
Pelinbyrktrlr supermommm Bugün kan verirseniz çıkar. Ben yumurtlamadan sonraki 10.günde kanda öğrendim hatta önce erken gebelik testinde çıktı gidip kan verdim hemen 57ydi hcg
Ugurbocegim Pelinbyrktrlr canım ben iğne oldum 11. Gunumdeyim kanda çıkarmı acaba güzel fikir babalar gününe özel 🥰 ignenin etkisiyle yanlış bi sürpriz olsun da istemem
Candan_35 Ugurbocegim kuzum ben ignenin 14 gunu yaptim cikmamisti 16 gunu yaptim cikti biraz daha bekle istersen yanlis cikmasin ☺️
Ugurbocegim supermommm acaba çıkarmı canım günlerimiz aynı ama bende sürpriz yapmak isterim inşallah vardır ama erken olduğunu düşünüyorum