SedaCeki 34+5 durum seninkinin aynısı ama nefes darlığı devam malesef vajina agrısı var ama dayanamayacak kadar değil ve azıcık yürüyeyim veya uzun süre sabit oturayım elim ayağım tutmuyor kesiliyorum nedense anlamadım ya yorulmaktan falan değil nedenini çözemedim.

Minigimm0611 galiba bebeklerimiz yer yapiyorlar asagilara bilemiyorum ben bikac gundur ayaktaydim hep araba kullan ev isi yapvs. Agrilar zirveye ulasti.

SedaCeki yaa deneyeceğim nane yağını çok teşekkür ederim❤️ ben de sırf burnum tıkanıyor diye buhar makinesi aldım arada açıyorum ama son zamanlarda resmen ciğerlerimde nefesi döndüremiyorum. Çalıştığım için maske kullanıyorum onu bile takamıyorum🥴 Bir bu tıkanıklık bir mide yanması🤦‍♀️🤦‍♀️

SedaCeki aynı şikayetleri bende yaşıyorum nefes sorunu nasıl düzeldi . bi umut bendede düzelirmi acaba

SedaCeki aynısı bende de mevcut dun acıle gıttım yurumekte bıle zorlanıyorum sancı cıkamdı allhtan

Fatos-90 uçucu yağ koyulmasi gerekiyor buhar makinesine aklinizda olsun . Zaten aktarlardakilerde uçucu yaglar hep. Buhar makineniz varsa lavantayida lavsiye ederim hemen uyutuyor ve 1 tane sivri sinek kalmiyor.

SedaCeki nane yagi aldim aktardan kulak cubuguna 1 damla damlatip burnumun icine surdum iki defa falan acayip etkisi var anlatamam saniyesinde ferah nefesler ama yakiyor cok surmeyin sakin birde bir yerde okudum ve hamilelik kaynakli butun damarlarimiz sistiginde burundakilerde sisyormus bi sebebide buymu kaslarimin arasi ile burun birlesimimi masaj yapiyorum biraz ve mutlaka basim vucudumdan yukarda yatiyorum . Yetinmedim odaya buhar makinesi aldim uygun fiyatlilardan nane yagindan damlattigimda oda asirili etkili oluyor. Benim birde sade hamilelik degil astimimda vardi bahar alerjimde . O nedenle devamli farkli yollar kesfediyorum 🤣

Hatice3347

SedaCeki sibonun buhar makinesi var bende ama yağ koymuyorum içine. Tam açılıp temizlenemediği için koyulan yağ zamanla katman oluşturuyormuş🙄

@SedaCeki merhabalar bende 27 haftalık hamileyim. Bacak aramda yürürken yataktan kalkarken otururken kısaca bu ara ne yaparsam ağrım oluyor. Tam olarak vajina agrısı mı emin değilim. Bilmiyorum ne olduğunu 😅 ama kemiklerim acıyor ya 😅 yatakta dönerken bile acıyor, vajina ağrısı mı oluyor bu ? 😬

Ygmur_18 aynen oyle benim mesela sol tarafimda hep agrim bacagimada vuruyor geceleri benim de 25ten sonra baslamisti magnezyum kullaniyosaniz mutlaka gece yatmadan once icin birde gun icinde cokayakta kalinca cok yorulunca yada uzun suree arac kullaninca artiyo.

Fatos-90 bi sorun isterseniz benimki temizleniyor ama hic gerek duymadim cunku uçucu yaglar dandik parfumler hibi hic kalmiyor icinde gercekten ucuyor🤣 o sebepten baska yag koydurtmuyolar.

@SedaCeki bende acaba ters bir hareket mi yaptım o yüzden mi ağrıyor diye düşünüyordum 😀 doktor randevumda soracaktım neyse ki sizden öğrendiğim iyi oldu 😊 teşekkür ederim 🙏🏻

Ygmur_18 siz yinede sorun mutlaka ben sordugumda rahmin artik daha hiz buyuyo oda baski yapiyor demisti 😊

SedaCeki aa deneyeyim o zaman ben de yağ koyarım diye düşünerek sipariş vermiştim temizlik sorunu olduğunu duyunca üzülmüştüm.