Vajina agrisina çözüm bulan varmı? Gunduzleri sanki hamile degil herseyi yapabilirim geceleri felç iniyor resmen kasık vajina agrisin donemiyorum bile . Hamile yastigim olmasa bel agrisindanda asiri sikayetciyim Allahtan o kurtariyor. Nefes problemim cok sukur cozuldu ama yerini hafif bas donmelerine birakti. Sizde durumlar nasil?
34+1 den sesleniyorum...
SedaCeki Bende 33+6 oldum çok zor geçiyor Vajina kemikleri filan çok ağrıyor özellikle ayağa kalkarken. Geceleri de hiç rahat değilim dönünce flm çok canım acıyor😒
34 haftalık oldum hiç bir şekilde nefes alamıyorum yatarken yaşadığım en büyük sorun doğum yapmaktan değil doğum anında nasıl derin nefes alıp vereceğim bilmiyorum bu düşünce korkutuyor beni 😥
Hiranurecrin sen = ben oflaya poflaya bide surekli tuvaletteyim su icmiyorum artik hic geceleri daha az kalkayim diye. Sikayetci asla degilim ama degisik bisey agrin acin cok ama mutlusun mazoşistlik gibi🤣
Fatos-90 nane yagi aldim aktardan kulak cubuguna 1 damla damlatip burnumun icine surdum iki defa falan acayip etkisi var anlatamam saniyesinde ferah nefesler ama yakiyor cok surmeyin sakin birde bir yerde okudum ve hamilelik kaynakli butun damarlarimiz sistiginde burundakilerde sisyormus bi sebebide buymu kaslarimin arasi ile burun birlesimimi masaj yapiyorum biraz ve mutlaka basim vucudumdan yukarda yatiyorum . Yetinmedim odaya buhar makinesi aldim uygun fiyatlilardan nane yagindan damlattigimda oda asirili etkili oluyor. Benim birde sade hamilelik degil astimimda vardi bahar alerjimde . O nedenle devamli farkli yollar kesfediyorum 🤣
SedaCeki 34+5 durum seninkinin aynısı ama nefes darlığı devam malesef vajina agrısı var ama dayanamayacak kadar değil ve azıcık yürüyeyim veya uzun süre sabit oturayım elim ayağım tutmuyor kesiliyorum nedense anlamadım ya yorulmaktan falan değil nedenini çözemedim.
Minigimm0611 galiba bebeklerimiz yer yapiyorlar asagilara bilemiyorum ben bikac gundur ayaktaydim hep araba kullan ev isi yapvs. Agrilar zirveye ulasti.
Hiranurecrin 31+3şikayetlerimiz aynı🤦🏻♀️🤷🏻♀️
SedaCeki aynı şikayetleri bende yaşıyorum nefes sorunu nasıl düzeldi . bi umut bendede düzelirmi acaba
SedaCeki nane yagi aldim aktardan kulak cubuguna 1 damla damlatip burnumun icine surdum iki defa falan acayip etkisi var anlatamam saniyesinde ferah nefesler ama yakiyor cok surmeyin sakin birde bir yerde okudum ve hamilelik kaynakli butun damarlarimiz sistiginde burundakilerde sisyormus bi sebebide buymu kaslarimin arasi ile burun birlesimimi masaj yapiyorum biraz ve mutlaka basim vucudumdan yukarda yatiyorum . Yetinmedim odaya buhar makinesi aldim uygun fiyatlilardan nane yagindan damlattigimda oda asirili etkili oluyor. Benim birde sade hamilelik degil astimimda vardi bahar alerjimde . O nedenle devamli farkli yollar kesfediyorum 🤣