Deryabelinay Ebrulice78 şuan 6 haftalık hamileyim bebiş nasıl olurda sağlıkla gelirse tam 3 buçuk yaş olacak aralarında ❤️
Busbushatun Ebrulice78 sezeryana dondu bu dogumumda normal denicem tekrar suan sartlar uygun gorunuyor bi haftaya gelir 🌸 yas araliginin dogum sekliyle alakali oldugunu dusunerek soylememistimm
surelitta52 Ebrulice78 Büyük kızım 5 yaşında minik kızım henüz yolda, ağustos da doğacak inşallah. Aralarında tam 5,5 yaş olacak. 🧿
Ozlemcyln Ebrulice78 oğlum 5 aylıkken hamile kaldım oğlum şuan 11 buçuk aylık bende 6 buçuk aylık hamileyim
Ayguns Ebrulice78 ilk bebeğim Temmuz’da 2 yaşına girecek. Şuan 6 haftalık hamileyim bana göre ideal👍🏻
Merveevrem18 Ebrulice78 ilk kızımla ikinci kızımın arasında tam 3 yaş var ikinci kızımla şuan doğacak olan Kızımla da aralarında tam 4 yaş olacak karışık mı yazdım biraz 😅
masalinannesi12 Ebrulice78 kızım 10 gün önce 3 yaşına girdi şuan 2,5 aylık hamileyim tam zamanında oldu bana göre 🙈
Zeyneplena34 Ebrulice78 Kızım 4 yaşında 2. kızıma 34 haftalık hamileyim. Biz bu yaş aralığını istedik eşimle. İyiki 4 yaş olmuş diyoruz 🥰
CansuDRY Ebrulice78 Kızım 4 yaşındayken istedik. Hemen hamile kaldım ama 6 haftalıkken düşük yaptım. Sonra 2 yıl hamile kalamadım. Bizim istediğimiz zaman değil, Rabb’imin nasip ettiği zaman oldu. Araları 6 buçuk yaş.🙏🏻
Eymen-ss Oğlum Kasım’da 5 yaşına giriyor ikinci ogluşum da Ağustos sonunda kucağımda olucak inşallah 🤗 beş yaş var diyebiliriz ☺️