pitircikannesi1 Ebrulice78 ikilerim tam 28 aylik olacak haziran 28 de o günde bebiş doğacak. Aralarında 28 ay olacak ikizlerimin ve diğer kizimin🥰😇
Serapem Ebrulice78 tam 2.5 yas aralarında olacak cnm bencede 2 den sonrası ideal hatta 2.5 yas sonrası daha ideal😁🥰
Duruu61 Ebrulice78 benim oglum 3 yasinda simdi 2 aylik hamileyim ama keske gecen sene olsaydi simdi 1 yasinda olcakti diger cocugumda nasip Allah saglikli sihhatli hayirli evlat versin insallah cumlemize 🙏🏿
Gamze9 Kızim 5 yaşında ikinci kızım yoldan16 haftalık hamileyim aslında hep diodum 5 yaşına gelince ikinciyi düşüncem die ama smdide iki çocuklu hayat gözümü korkutmaya basliyo
Baloncuk41 Doğduğunda tam 5 yaş 1 ay olucak aralarında bence 4 5 yaş ideal daha küçük olsa eminim çok yıpranırdım biraz büyüyünce en azından laftan anlıyolar hamilelik döneminde uyudumda işte yapabildim daha kucuk olsa tepemde zıplasa ağlasa napardım bilmem kiskancligini dogduktan sonrasinı bilemem yasla degilde cocugun karakteriyle ilgili bence o durum simdilik beraber kardesine alisveris yapiyoruz benden cok hevesli eşyalarını yıkamaya falan babasını yatırmıyo kardesinin yatağına sahiplenmesi cok hosuma gidiyo 😍
Aylin2011 Ebrulice78 kızım 14 aylıkken ikinciye hamile kaldım 2 yaş araları var zor oluyor biraz ama yine de herşeyiyle güzel şimdi 7 ve 5 yaşlarındalar tekrar hamileyim bu seferde ikizlerim olacak kısmetse
Simgedoruk Ebrulice78 ilk oğlum 10 yaşında 2.si 16 gunluk kesinlikle 3 4 yas yeterli bence keşke beklemeseymişim diyorum rabbim tüm çocuklara şaglik versin inşallah
3MelekAnnesi3 Ebrulice78 düşünmeme fırsat olmadan kendi geldi 2.sehzadem ilk oglum 9 aylıktı 1 aylık hamile oldugumu ögrendim dogum yaptıgımda araları tam 1 bucuk yas olmus olcak
Yamimoms Maşallah hepinizin açıklamalarini okudum benim oğlum 3 yaşına girmeden doğum yapmış olacağım önce çok erken olduğunu düşünüyordum, ama yavaştan bebeğimi hissetmeye başladıkça daha güçlü hisseder oldum. Sanki 3 yaş bile bana bebek geliyor.
Denizayaz Ebrulice78 oğlum 2,5 yaşında şuanda 5 haftalık hamileyim kısmetse 3 yaş olucak aralarında ben bir iki sene sonra düşünüyordum ama hayırlısı böyleymiş demekki 😊