Busbushatun Ebrulice78 aralaei tam 2 bucuk yil olcak hem benm icin hemde cocuklar icin cok saglkki bi aralik oldugunu dusunuyorumm
Duyguderinderen Ebrulice78 birinci 10 yaşında ikinci bir buçuk üçüncü 30 haftalığım sürpriz🥰çok şükür yinede büyürler birlikte
pnrysfdnz Ebrulice78 oğlum 3 yas 4 aylik olduğunda kızım doğacak insallah 😅 hep 3 yas olsun istedim 4 ay gecikmeyle oldu şükür 😂😂😂
Yeppudaa Busbushatun kaç haftaliksiniz? Benim tek korkum kıskançlık duygusunun olması. Benimde kızım 2 buçuk yaşında ve 31 haftalık hamileyim .
Berika18 pnrysfdnz benimde oğlumla doğacak çocuğumun Allah nasip edersr aynı 3 yas 4 ay 😊2.cinsiyeti belli değil ama
Cerenerb Akturk93- zorlandınız mı acaba kıskançlık falan oldu mu benimde oğlum 2 yaşında 2 ay ay sonra doğumum var çok stres yapıyorum doğum yaklaştıkça
Linam6868 Ebrulice78 Kızım 17 aylıktı hamile olduğumu öğrendim istiyorduk bı yanda da supriz oldu bize çok şükür Rabbim’e
Mom726272 Ebrulice78 oğlum 3 yaşında 2. Bebeğime hamileyim 23 haftalık bizim karar vermemizden ¾ ay sonrasında nasip oldu
uraluygar Ebrulice78 oglum 30 haziran 2018 dogumlu simdide hamileyim dogumum 30 haziran 2021 olacak :) aralari taaaaaam 3 sene
Busbushatun Ebrulice78 sezeryana dondu bu dogumumda normal denicem tekrar suan sartlar uygun gorunuyor bi haftaya gelir 🌸 yas araliginin dogum sekliyle alakali oldugunu dusunerek soylememistimm
Babymoomy Ebrulice78 tam 18ay var kaza ile kaldım olmaması gereken bir yaş arası oldu pişmanım keske spiral taksaydım oğlum bebek daha
haledirlik Babymoomy asla pişman olmayın bence çok şanslısınız birlikte büyürler ve benim kardeşimle aramda 15 ay vardı. İkiz gibi büyüdük🥰
polyanne Ebrulice78 ilki 22 aylık olmak üzere ikincisi 12 haftalık sürpriz oldu araları 28 ay olacak inşallah kolay olur 😊