Gull_94 Mervedilan 😂doktoru bılmemde ben abartıuorum kılo almayı😂toplam ılkınde 25 ıkıncıde 29 kg aldım ben😂ama doktorlarm hıc cok kılo almıssın vs demedı bana
ozge_sblr Mervedilan ben hamile kaldığımda 68 kiloydum ama Allah a şükür 68 durmam 😅 gören 55 felan der 🤭 ilk üç ay kilo verdim 65 felan olmuştum. Şuan 25+4 üz 73 kilo olmuşum ☺️ Yine kilolu durmuyorum bir tek karnım büyümüş gibi duruyor 🤗
Morvy Mervedilan ben 26 ya kadar hiç almadım 26 dan sonra almaya başladım 2 kiloya yakın aldım 1400 gramı zaten bebeğime aitmiş şuan 29. haftadayız🙈
Rana-10 Mervedilan 4.5 kg aldık 20 haftaya kadar hiç almadım 20den sonra aldım inş bu kadar hızlı artmaz kilolarım ya
Hafissee Liyaa baya hiç almadım 30 dan sonra almaya başladım zaten ayda bir kontrol vardı her kontrolde tartıyordu doktorum
Menfiye_01 Mervedilan 26 haftadan sonra almıştım ben vitamin hapı kullandıktan sonra ıster istemez alıyorsun
DenizSayer Mervedilan 8 kilo almıştım ama 29 dayım şu an 2 3 haftada bi 7 8 kilo daha almışımdır 🤦🏻♀️😂
Beyzabcr 49 la hamile kaldim suan 57yim 26 haftayim tam 8 kilo almışım 😂 bence ideal seker yüklemem fln da normal geldi. Ilk 4 ayim cok mide bulantılarıyla gecti hic bisey yiyemedim mutfağa giremedim resmen valla acısını cikaryiyirum banane🤣
Mervedilan Liyaa bir buçuk ayda dört kilo aldım ama ondan önce hiç almamıştım moralimizi bozdu valla 😄