ozge_sblr Mervedilan doktor fazla demiş size de bence normal çünkü bebek kilo alıyor eşi var suyu var göğüs büyüyor onun ağırlığı var. Yani biz kilo almamışız bebişler büyümüş 🤭😍
DenizSayer Mervedilan haha yağmur yağdırma duasına dondu 😂 veririz bacım veririz kimler ne kilolar veriyor çevremde örnekleri var biz mi veremiycez veririz 🤥
ozge_sblr Mervedilan aman bazı doktorlar öyle oluyor. Benim doktorum tartar hiç yorum yapmaz bile 🤭 boşver takılma çok alsak bile doğumdan sonra veririz inşAllah 🤗🌸
a_burcu_bur Mervedilan hiç bozulmasın, kardeşim 20 kilo alarak gitti doğuma. 6 ayda falan normale döndü ☺️
a_burcu_bur Mervedilan ben 22 haftalığım. Bi, beş kilo almışımdır 🤦🏻♀️ ama doktorlar ayda bi kiloya iyi diyo sanırım. Son aylarda özellikle son iki ay birden hızlı kilo alımı oluyomuş. O yüzden başlarda çok almamak iyi tabi ☺️😂
Mervedilan a_burcu_bur bende başlarda almadım hiç şimdi 26 haftalığım 4 kilo aldım bir buçuk ayda fazla dedi
a_burcu_bur Mervedilan ayda 1 alınması normal dendiği için fazla gelmiştir. Yine de dikkat etmeye çalışalım ☺️
ElifBademmm Mervedilan kıskanma metabolizma meselesi. Allah dağına göre kar veriyor. 94 ile hamile kaldım 95,5 oldm.