YuvarlanamayanPandaa Esraali ayy ilkinde 57 idim topluydum ama zayıf duruyordum 73 ile doğuma gittm gözümün onune geldi😂 kız 43 nedir ya nasıl o kilo olabiliyorsunuz anlamıyorum Sizin hakkınız kiloları benmı alıyorum acaba 😂😂
Gull_94 Mervedilan 😂doktoru bılmemde ben abartıuorum kılo almayı😂toplam ılkınde 25 ıkıncıde 29 kg aldım ben😂ama doktorlarm hıc cok kılo almıssın vs demedı bana
YuvarlanamayanPandaa Mervedilan bu ikinci bundada yaptırmayacagım ben ya gerek duymuyorum ailemde hiç şeker hastası yok zaten belirtilerde yok aynen sağlık ocağında baktırırım yeter o iğrenç şeyi içemem
Esraali YuvarlanamayanPandaa stresli ve sıkıntılı bir dönem gecirdim bu durumalrda cok cabuk kilo veriyorm 2 günde 3 kilo verdiğğm oldu çok sükür gecti 😊
YuvarlanamayanPandaa Esraali hayatım sitres küpü ama sanırım stresten besleniyor bedenım acayıp kilo alıyorum 😔 artık pes ettim zayıflamaya çalışmaktan
Mervedilan Liyaa bir buçuk ayda dört kilo aldım ama ondan önce hiç almamıştım moralimizi bozdu valla 😄
Hafissee Liyaa baya hiç almadım 30 dan sonra almaya başladım zaten ayda bir kontrol vardı her kontrolde tartıyordu doktorum