YuvarlanamayanPandaa Mervedilan hiç bakmıyorum bereketi kaçmasın diye 😂😂😂 cidden tartılmıyorum kaldıramam 😂😂😂
Mervedilan metehaninannesiii ben şuan 26 haftalık oldum 20. Haftaya kadar kilo almadım ama don bir buçuk ayda 4 kilo almışım doktorum çok fazla dedi moralim bozuldu biraz
Mervedilan YuvarlanamayanPandaa ahahah 😁😁 ya benim doktoruma girmeden önce tartıyolar ama moralim çok bozuldu ya
YuvarlanamayanPandaa Mervedilan benımki sanırım biliyor kı bu zamana kadar tartmadı 😂 tartmasında aman almayım ilk hamileliğimde 23 kilo aldım bunda o kadar olmam biliyorum ama 23 hftalıgım 6-7kilo almışımdır 😂😂
Mervedilan metehaninannesiii ama bir buçuk ayda 4 kilo fazla dedi anammm ne bileyim moralim bozuldu valla 🥺
YuvarlanamayanPandaa Mervedilan yoo şeker yüklemesi de yaptırdım yok çıkmadı sanırım keyfi aldım kilolaeı 😂😂😂
YuvarlanamayanPandaa Mervedilan bu ikinci bundada yaptırmayacagım ben ya gerek duymuyorum ailemde hiç şeker hastası yok zaten belirtilerde yok aynen sağlık ocağında baktırırım yeter o iğrenç şeyi içemem