tontirik Basakgul Sevil hanıma yarın için bulabildim. Ona gitsem oda yardımcı olmaz mı ya. Şansa biri iptal etti sanırım gece buldum Sevil hanımdan randevuyu yarına. Paşa beyin en erken 24 üne var
tontirik doga21 kadın doğum doktoru çok. Ama detaylı ultrasona bakmıyor herkes. O yüzden sordum. Yoksa neden şehrindekine gitmek yerine başka illeri araştırayım ki 😅
doga21 tontirik tüm kadın doğumcular bakıyor detaylıya, makinası varsa eğer. Burada devlet hastanesinde ekipman olmadığı için trabzon devlete gonderiyorlar. Ama doktor almış kliniğine makinayı bakıyor özel kliniğinde
tontirik doga21 anladım. Bakalım Erzincan da halledemezsem dediğiniz doktora giderim. Teşekkür ederim
MDT doga21 tüm kadın doğumcular detaylıya bakamaz. Bunun için Ya eğitim almış olması gerekir Ya da perinotolog -radyolog olması gerekir. Eğitimi olmadan ben bakarım diyen kadın doğumcu sahtekardan hallicedir 😌
tontirik betlkrkmaz arkadaşım benim için sordu. Gümüşhane kelkitteyim ben. Buradan Erzurum sanırım 3 saat.
Byznr281115 MDT ben detaylı için randevu aldım araştırma hastanesinde 4 agustosa verdiler randevu henüz girmedim
tontirik Byznr281115 peki kaçıncı haftanıza geliyor 4 Ağustos. Ben daha alamadım yarın gidicem ve çok geçe kaldım. Arkadaşım benim içim sormuştu soruyu ☺️ Benim temmuzun 2. Haftasına kadar yaptırmam lazım ama dolmuş galiba. Aradan yardımcı olsalar ne güzel olur 🙏
tontirik Byznr281115 ya siz çok güzel ayarlamışsınız. Benim doktorum bişey demeyince bende neonda bakılacak sandım. Arkadaşlarım uyarınca aradım randevu için Neonu o zaman öğrendim araştırmaya gitmem gerektiğini. Verecekleri tarihte ben 25. Haftamda olucam. Çok geç detaylı için 🤦♀️
Byznr281115 tontirik yaa çok uzuldum benim ilk gebeliğim bende bilmiyordum da eşim sağlıkçı o hatırlattı doktora oda iyiki dediniz dedi gidin randevu alın dedi anca sıra gelir dedi oyle denk geldi keske size tolerans gosterseler
tontirik Byznr281115 keşke. Ben biliyordum ama ne bileyim özel hastane sonuçta bakılır sandım hiç demedim doktora. Oda bişey demedi zaten. Keşke deseydim 😅
Hateskara tontirik Bayburt’ta özel hastane yok devlette de detaylı ultrason yok buradan Trabzon Erzurum a gidiliyor detaylı için Gümüşhane’de seyhani bey de bakıyor detaylıya
tontirik Hateskara teşekkür ederim. Yarın Erzincan’da ayarlamaya çalışıcam. İnşallah gerek kalmaz Erzurum’a filan gitmeye☺️