24zeynep bende Mehmet bey tarafından yönlendirilmedim 17. Haftada gittim mesela demedi bana mengücekten randevu al diye. Ben kendi çabamla öğrendim biliyordum detaylı ultrasonu ve arkadaşlarım sayesinde radyolojiden bakıldığını öğrendim. Neonda radyolojiden randevu almak için aradığımda artık burada bakılmıyor cevabını aldım. Bu şekilde doktorumu değiştirme kararı aldım zaten çünkü mengüceği aradığımda randevu verilecek en erken tarihi duyunca hesapladım haftam geçmiş oluyordu. Doktor beni nasıl uyarmaz diye şaşırıp değiştirdim doktorumu. Çok şükür işim rast gitti de 21. Haftanın içine denk gelecek şekilde randevu bulabildim aldım mengücekten. Özgür beyin hemşiresine de sordum oda aynı şeyi söyledi mengücekte bakılıyor diye. O şekilde mengücek kadın doğuma randevu buldum aldım ve onun istek yapmasıyla ultrason bölümünden detaylı için gün aldım. Zor bulunuyor malesef. Keşke daha önce öğrenseydiniz. Doktorunuz da illaki bakmıştır ama uzman doktorlar tarafından bakılan bir şey bu. Mehmet beyde kendi bakacaktı büyük ihtimal o yüzden bişey demedi kesin.