tontirik Volnes özel Neo’nda bakılmıyormuş artık. O yüzden başka bakan var mı diye araştırıyoruz. Teşekkür ederim ☺️
tontirik Durunbigeldim Trabzon gideceğimiz yerden 3,5 saat uzaklıkta. Oda var mı yok mu alanında uzman mı bilemiyoruz. Devlet ve araştırma hastaneleri de çok geç tarihlere gün veriyor 😕
tontirik MDT devlette kadın doğum doktoru yok. Özel hastane bi tane onda da detaylı usg yok. Araştırmaya kaldık oda randevu bulup gidene kadar haftası geçiyor. Hay ben bu işin 😬🤬
doga21 Gümüşhane de yaşıyorum, genelde bayburttan çok gelen oluyor ama özele Seyhani diye bir dr var onun kliniğine. Devlette yok çnkü trabzona gidiliyor, bnde Seyhani dr da yaptırdım
tontirik doga21 seyhani doktor detaylı ultrason bakıyor mu. Yani böyle bir yetkisi var mı eğitimini almış mı peki ☺️
Basakgul tontirik Merhabalar yeni gördüm postunuzu.Ben Erzincan’da yaşıyorum özele gidiyorum.Ben gittiğimde özelde doktor yoktu devlete yönlendirdiler orada radyoloji uzmanı baktı.
tontirik Basakgul bana da öyle olması gerektiği bugün söylendi. Ama verilecek en erken tarih bile çok geç. Ben 18. Haftadayım. Daha önceden doktorum uyarmış olsa geç kalmaz alırdım randevu. Ama hiç bişey söylemedi. Ben arkadaşlarım sayesinde öğrendim. Neo’nda bakılır sanıyordum doktor bişey demediği için ama Bugün aradım bakılmıyor dendi. Araştırma hastanesine en erken 30 temmuzda alabilirsin randevu dedi. O zamana ben 24 haftalık oluyorum zaten. Ağustos başı da olabilirmiş. Dolarsa. O zaman 25 oluyor çok geç detaylı için
tontirik Basakgul doktorunuz kimdi acaba. Benim ilgisiz doktorum sağolsun onun yüzünden derdine geç düştüm de. Mehmet Yılmaz’a gidiyordum. Yeni randevumu Özgür beye aldım. İnşallah iyi anlaşırız ☺️
Basakgul tontirik devlette Paşa bey var kadın Doktoru siz ona randevu alın ve gittiğinizde benim zamanım geçiyor tarihi de çok geçe verdiler deyin o size yardımcı olur.
Basakgul tontirik Özgür Bey bizim ☺️ şöyle söyleyeyim Özgür bey ben normalden yanayım kendisi de öyle ama sezeryan olursanız dikisiyle ünlü bir doktor herkes çok metheder ☺️ hatta Bizim de bugün randevumuz var çok sıcakkanlı ve güzel bilgilendiriyor sizleri her konuda ☺️
tontirik Basakgul bende Özgür beye aldım artık randevumu. Baştan ona gitseydim keşke ama acil gitmem gerekti Mehmet beyin boş zamanı olduğu için ona girdim. Sonra da devam ettik
tontirik Basakgul Sevil hanıma yarın için bulabildim. Ona gitsem oda yardımcı olmaz mı ya. Şansa biri iptal etti sanırım gece buldum Sevil hanımdan randevuyu yarına. Paşa beyin en erken 24 üne var
tontirik doga21 kadın doğum doktoru çok. Ama detaylı ultrasona bakmıyor herkes. O yüzden sordum. Yoksa neden şehrindekine gitmek yerine başka illeri araştırayım ki 😅