Pamugunannesi1 Bayburt’ta detaylı usg. Yapan hastaneleri bilen bilgisi olan fiyatıyla birlikte hastane ismini yazabilir mi ?
Ysmnbl Pamugunannesi1 Çok geç gördüm postu bayburtta ayrıntılı usg yok erzincani bilmiyorum ama erzurumda yapılıyor
Baby669 Pamugunannesi1 Bayburt ta ne arar detaylı ultrason buradakiler yakın illere gidiyor Erzurum Gümüşhane vs
tontirik Bayburt yada Erzincan da olur. Özel kendisi detaylı ultrasona bakan doktor varsa yazar mısınız?
Hateskara tontirik Bayburt’ta özel hastane yok devlette de detaylı ultrason yok buradan Trabzon Erzurum a gidiliyor detaylı için Gümüşhane’de seyhani bey de bakıyor detaylıya
Basakgul tontirik Merhabalar yeni gördüm postunuzu.Ben Erzincan’da yaşıyorum özele gidiyorum.Ben gittiğimde özelde doktor yoktu devlete yönlendirdiler orada radyoloji uzmanı baktı.
Byznr281115 MDT ben detaylı için randevu aldım araştırma hastanesinde 4 agustosa verdiler randevu henüz girmedim
tontirik MDT devlette kadın doğum doktoru yok. Özel hastane bi tane onda da detaylı usg yok. Araştırmaya kaldık oda randevu bulup gidene kadar haftası geçiyor. Hay ben bu işin 😬🤬
tontirik Volnes özel Neo’nda bakılmıyormuş artık. O yüzden başka bakan var mı diye araştırıyoruz. Teşekkür ederim ☺️