Elif_Eda Remziye_2121 Bizimde normal doğum tarihi 7 ekim ama kızçem erken gelicek gibi duruyor..😊Bu hareketlilikle çok içerde kalacağını sanmıyorum
Emine_hosgor Aslina valla ben isimli emzik Zinciriyle isimli hastane çıkışından başlıcam onları da internetten sipariş edecgm icn erkenden alayım dedm
Sznmr dertist of çok zor 🙈 bende çekyattı açmadan soluma yatıyorum surtımu dayıyırum en rahat öyle.. sırt üstü belli bi aydan sonra önermiyolar diye biliyorum 🙄 cinsiyet belli mi 😻
bsra46 dertist yaa görünce direk mutlu oldum benimde 3 kasım görünüyor ama bende ekim sonu olacağını düşünüyorum kızımda da erken gelmişti bebek
SeherS merri07 benim de 18 ekim gösteriyor doğumumu , kız ☺️İlk gebelikde geç hissetmek normalmış, bende birsey hissediyor ve hissetmiyor gibiyim yarın 23. Haftaya giricem normal bir durum😀
merri07 SeherS aa ne güzel 😍😍 aynen biz de yarın 23 haftalık oluyoruz. Ben 2 gündür hissetmeye başladım sonunda😇 ilk akşam yattığımda damar atması gibi hissettim. Sonra aynı şekilde ertesi sabah ilk uyandığımda..Ve yine bu sabah hissettim. Her defasında sol tarafıma yatarken hissediyorum. Bundan sonra daha da güçlenirmiş.. sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Kilonuz ne kadar çıktı?