Emine_hosgor Aslina valla ben isimli emzik Zinciriyle isimli hastane çıkışından başlıcam onları da internetten sipariş edecgm icn erkenden alayım dedm
Tulaytemurxx ebrugk @Gulsurmeli ıstgram hesabi verdik diye biseyler demistiniz bakın bakalım yorumlara herkes birbirine istgramdan ekliyo😏
ebrugk Tulaytemurxx ne gibi sıkıntı varki bunda. Telefon numarasını bile istesem veririm. Ki burda zaten isimlerinin yazılı… Bunu sıkıntı yapmaları ilginç
Tulaytemurxx ebrugk Gecen bende bi arkadasa yazdim hemen yazdilar yasak diye yasak iste goruyosunuz hemen postunuzu siliyolar
Gulsurmeli ebrugk Mervegnes Merhaba canımız annemiz, WhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları forum kuralları gereği yasaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu forumlar. 💜
ebrugk Tulaytemurxx bence saçma bi kuralmış.burda yetişkinler var ve paylaşıp paylaşmamak kişinin vereceği bir karardır
Tulaytemurxx ebrugk Bilmiyorum bencede cok sacma bisey belki yakindir anneler birbirine ayni sehirdedirler tanisir gelir gider insanlar banada sacma geliyo bilmiyorum
Emine_hosgor Aslina aynen canım Allah bütün annelerin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️