Sznmr dertist of çok zor 🙈 bende çekyattı açmadan soluma yatıyorum surtımu dayıyırum en rahat öyle.. sırt üstü belli bi aydan sonra önermiyolar diye biliyorum 🙄 cinsiyet belli mi 😻
AysezulalGvn dertist tahmini 14 ekim 23+3 haftalık olduk benimde şimdiden başladı kasık ağrılarım bazen hareket etmek bile zor oluyor sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🥰😇
AysezulalGvn dertist bnm bu hafta başladı ağrılarım yarın randevumuz var bakalım ne diyevek doktorumuzz
Duygu66 Benimde 20 kasım. Şuan 18 haftalık hamileyim. 18 haftalık olan varmı aranızda, bebişlerinizin boyuö, kilosu kaç?
2inciannelik Duygu66 18+3 benim . Erkek bebek ikinci gebeliğim sezaryen doğumum . 17 haftalıkken 181 gr idi kilosu
Mom726272 dertist Ekim başı gibi bizimde bugün 24 haftalık oldu bebeğim tek sıkıntım kasığıma kadar saran ve kasığımıda şişiren varis 13 haftalıkken şişti kasık fıtığı sandık varis çıktı Yumurta büyüklüğünde şiş le geziyorum o zamandan beri başlarda acı ağrı hissetmiyodum ayağa kalktığım an kasıklarım ve bacaklarım o kadar ağrıyo ki damarlar patlayacak gibi hissediyorum 🤦🏻♀️ onun dışında Bi şikayet yok şükür
Mom726272 dertist kadın doğum doktoru kalp damara git dedi gittim adam yapabileceğim bir şey yok varis çorabından başka bişey yazamam dedi dedim çorap var zaten vajinal varis var normal doğum yapabilir miyim dedim bizlik sıkıntı yok dedi onu kadın doğum doktoruna göster dedi herkes topu başkasına atıyo çaresiz çıktım doktorun yanından nolcak bilmiyorum kontrole gidince kadın doğum doktoruma anlatcam durumu bakalım ne diyecek
Bir_tospik_beklerken Ylmaz ay bakalım inşallah sağlıkla cinsiyeti nedir acaba 😊 o tarihin cinsiyetlerine hep aynı diyorlarda
Merve5561 Kızlar ben de 19+1 im birkaç gündür günde birkaç defa kasılma yaşıyorum şöyle oluyor tarif edeyim göbek deliğimin altında sol tarafta yumruk gibi şişlik oluyor ve nefesim daralıyor öyle olunca geçiyor 5-10 sn sonra sizde de oluyor mu endişeleniyorum devam ederse yarın dr gidicem
Mom726272 dertist evet ya bu 2. Gebeliğim ilkimde de varis vardı ama bu kadar değildi normal doğum yaptım bunda baya yayıldı sezeryan doğum olursa diye korkuyorum yoksa normal doğum olsun istiyordum