shinemuu ozklcayse A-karaisli Ayyildizmom7 Bende bu yatağı almayı düşünüyorum da yatağa tam yapışıyor dimi bunu merak ediyorum ??
Ayyildizmom7 shinemuu evet evet yapışıyor hatta bi bağ var yatağa diğer taraftan tutturulması için yoykonun kendi sitesinde görseli var yatağa nasıl bağlanacağının.
shinemuu Deletedmom9823 Snadllii0658 çiçek sepetinde 1679 lira yazıyor. Yanlış yeremi bakıyorum acaba Hepsiburada da 1499.
asyahumam Deletedmom9823 resmini atayım canım yapabilirsem. Yoyko araba ve yatak daha kullanmak nasip olmadi Rabbim içlerini doldursun https://resimyukle.io/r/hhEl3Ljb8O https://resimyukle.io/r/bsrxPZAIjw
Deletedmom9823 asyahumam canım fotolarda falan güzel görünüyor ama yakından hiç görmedim kalitelimi nasıl sence
asyahumam Deletedmom9823 bence çok güzel kalitesi yatağın kocaman ve kumaşı dandik değil sallanıyor anne yanı oluyor katlanıyor bayağı işlevi var. Biz sevdik inşallah kızımız da sever kullananlar daha iyi yorum yapar tabi 🤗
asyahumam Deletedmom9823 al al ama indirimini de takip edebilirsin vakit varsa ara ara 1000 liraya düşüyor hatta bazen 800 bile oluyor ben erken diye 800ken almamıştım sonrasında mecbur 1000 liraya aldık 😁
shinemuu Deletedmom9823 Geçen gün trendyolda da 1200 dü. Bende 900 lere iner belki diye bekliyorum. asyahumam
asyahumam shinemuu aynen inebilir çok sıkı takip edin anlık iniyor hepsiburadada ay sonlarında genelde 😊
shinemuu Snadllii0658 Neyse ben bekleyeyim biraz daha düşer belki. Zaten geçen gün 1200 de görş almamıştım. Tekrar 900 e düşer diye umuyorum😅
shinemuu asyahumam Yoyko city bebek arabası aldım geçen gün hepsiburada da bir kaç saatlik indirimdeydi. Gece 12 den sonra yükseldi fiyatı. Sürekli takip etmek lazım gerçekten🤷♀️
Endo Deletedmom9823 ben hepsiburada dan aldım indirim vardı 900 küsüre inmişti yataşın yatağıyla birlikte 1200 e geldi kurdum doğumu belliyorum beğendim ben kumşını özelliklerini tasiye ederim
asyahumam shinemuu evet ben bı ara saat başı bakıyordum indirim yakalamak için tabi şimdi bitti sayılır eksikler bakmıyorum pek 😊
Taze_gebe Deletedmom9823 hepsiburadadan aldım. 999 liraydı alık alık bakarken 1200 oldu öyle aldım çok akıllıyız çünkü😀